Een winters activiteit voor bedrijven in een over de top kerstsfeer op een stoer fort vlakbij Amsterdam, dat is Winter Fortenland bij Fort Uitermeer te Weesp! De ideale locatie voor uw eindejaarsborrel met relaties of collega’s in de buurt van Amsterdam.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Winter Fortenland

Op het stoere terrein van Fort Uitermeer onder de rook van Amsterdam beleven u en uw gasten in een over de top kerstsfeer een winters festival genaamd Winter Fortenland. Tijdens dit festival kunt u genieten van lekkere winterse hapjes, heerlijke drankjes aan de schnappsbar en met leuke kerstactiviteiten zoals curling, de Merry (christ)quiz en de Rendier challenge. Allemaal in competitie verband. Zeker weten dat uw gasten een onvergetelijke middag of avond gaan beleven. U kunt uw eindejaarsborrel ook uitbreiden met een smakelijke winter BBQ of shared dinner in het naastgelegen paviljoen.

All-in kerstarrangementen

Om het u makkelijk te maken hebben wij verschillende arrangementen samengesteld met uiteraard een gezellige kerstborrel, winterse hapjes of een compleet kerstdiner bij het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer. Wilt u uw collega’s uitdagen tijdens een hilarisch kerst teambuilding programma, combineer uw eindejaarsborrel dan met de Fort X-mas Challenge. Uw relaties of collega’s strijden hierin om de best gedecoreerde kerstboom waarbij tijdens diverse winterse activiteiten allerlei kerstdecoratie te winnen valt. Sluit af in onze Schnappsbar en uw relaties of collega’s beleven een eindejaarsborrel op een wel heel bijzondere manier.

Eindejaarsborrel

Nodig uw collega’s of relaties uit voor een bijzondere eindejaarsborrel op nog geen 10 minuten van Amsterdam. Bij Winter Fortenland kun je denken aan kerstmarkt meets après-ski, waarbij u exclusief de beschikking heeft over uw eigen winterse festival. Bekijk onze winterse arrangementen of neem contact met ons op voor het samenstellen van uw eindejaarsborrel op maat.