Fort Evenementen bestaat uit een grote groep collega’s die er samen voor zorgen dat u zich géén zorgen hoeft te maken op uw evenement. Sinds 2014 verzorgen wij allerlei soorten evenementen zoals bedrijfsuitjes, vergaderingen, personeelsfeesten én klantendagen op de meest bijzondere en historische locaties. Wij van Fort Evenementen staan voor plezier en kwaliteit. Plezier maken we met elkaar en met onze klanten, waarbij de kwaliteit onze hoogste prioriteit heeft.

Heel graag stellen wij ons aan u voor.

Robert-Jan Nederbragt,
eigenaar

Robert-Jan Nederbragt | Fort Evenementen
Als passievolle ondernemer en organisator, ben ik in 2014 begonnen met mijn eigen evenementenbureau. De forten vormen op hun manier elke keer weer een uitdaging en dat maakt mijn werk zo leuk. Daarnaast zit ik vol met ideeën die ik graag met onze klanten deel voor een prachtig evenement. Heel graag tot snel!

Patricia Nederbragt-Lammers, eigenaar

Patricia Nederbragt-Lammers | Fort Evenementen
Als grote “fortenfreak” en organisator in hart en nieren, sta ik met enorm veel plezier aan de zijde van mijn man bij het organiseren van de meest bijzondere evenementen op prachtige locaties. Mijn taken liggen vooral in de front office en ben vaak het eerste aanspreekpunt. Hopelijk spreek ik u snel!

Albert Gerritsen,
Event manager

Eventmanager Albert Gerritsen | Fort Evenementen
Sinds 2016 ben ik met veel plezier actief voor Fort Evenementen. Eigenlijk kan ik mijn functie kort omschrijven: fantastische collega’s, toffe locaties, verbindende evenementen en natuurlijk hele leuke klanten! Ik hoop nog heel veel jaar dit te mogen doen. Wellicht tot op één van onze evenementen!

Anja van Ommering,
Event manager

Eventmanager Anja van Ommering
Getrouwd en moeder van een zoon en naast event manager ook al vele jaren te vinden bij de KLM als stewardess. De variatie in de verschillende activiteiten die Fort Evenementen biedt alsook de interessante locaties, maakt dit werk ontzettend leuk. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen op één van onze evenementen!

Martin Gerritsen,
Event manager

Eventmanager Martin Gerritsen | Fort Evenementen
Al vele jaren gefascineerd door forten (waar ik zelfs een boek over heb geschreven), sloot ik mij vorig jaar aan bij Fort Evenementen om activiteiten te begeleiden waarbij teambuilding, gezelligheid en historie hand in hand gaan. Als event manager wil ik vooral alle deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen!

The Fort Crew, activiteitenbegeleiders


Naast bovenstaande vaste medewerkers, hebben wij een gezellige én professionele pool van activiteitenbegeleiders. Zij zorgen er samen met de event managers voor, dat u een onvergetelijke dag heeft met úw collega’s op een bijzonder fort.