Omdat we steeds meer activiteiten aan het aanbieden zijn, alsook steeds meer buiten het seizoen, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken! Wij werken op de mooiste forten van Nederland en verkopen leuke teambuildingprogramma’s en activiteiten zoals Fort Trivial, Fortopoly, maar ook mobiele escape rooms, virtual reality en workshop drone vliegen.

Wat houdt het werk in?

Wij verkopen zakelijke evenementen. Bij een aantal van deze evenementen organiseren we ook activiteiten, bijvoorbeeld outdoor en lasergamen. Maar ook onze eigen activiteiten zoals Fort Trivial, Fortopoly en de iFort Challenge. En voor onze eigen activiteiten zijn wij op zoek naar collega’s die de deze teambuilding programma’s kunnen begeleiden.

Hoe ziet een dag spel begeleiden er uit?

Vooraf krijgt iedereen per mail een programma en zijn werkzaamheden/taken toegestuurd.
Gezamenlijk gaan we naar de locatie (dit zijn forten door een groot deel van Nederland, van Zaandam tot Geldermalsen) met de auto(’s) van Fort Evenementen.

Op de locatie laden we de auto uit en briefen we eerst samen (onder het genot van een kopje koffie). Gezamenlijk kijken we waar we welk spelonderdeel gaan neerzetten en vervolgens wordt deze door ons klaargezet.
Als de klant arriveert, heten wij deze van harte welkom, stellen we ons team voor en gaan we aan de slag. De activiteiten zelf duren meestal ongeveer ca. 2,5 uur. Na de activiteiten ruimen we de materialen weer op en gaan we terug naar ons kantoor. Gemiddeld zijn we zo’n 6 uur op pad (afhankelijk van de locatie).

Hoofdtaak is het begeleiden, enthousiasmeren en motiveren van onze gasten tijdens hun bedrijfsuitje.

Voor wie is dit een leuke functie?

Voor iedereen die het leuk vindt om met mensen om te gaan en deze ook kunnen stimuleren. Het is een oproepfunctie voor vooral de maanden april tot oktober, maar ook zeker daarbuiten.
Als je met ons aan de slag gaat, zetten we je in de groepsapp. Als we een boeking binnen krijgen, zetten wij deze in de groepsapp waar je op kunt reageren of niet.
We willen dat je zo’n 2x per maand beschikbaar moet zijn, zodat je op de hoogte bent/blijft van ons bedrijf, onze visie en de spelonderdelen. Daarnaast zoeken we collega’s van 30 jaar en ouder. Zeker ook ZZP’ers die dit willen doen naast hun hoofdwerkzaamheden zijn van harte welkom om te reageren! Ook is het voor ons belangrijk dat je zelfstandig naar Kortenhoef of de forten kunt reizen en dat je flexibel bent.

Hoe kun je solliciteren?

Mail ons je telefoonnummer en CV op naar patricia@fortevenementen.nl en wij nemen telefonisch contact met je op. Na een korte telefonische kennismaking, maken we nog een persoonlijke afspraak. Vervolgens draai je één keer mee en bepalen we hierna of we samen verder gaan.

Hopelijk tot snel!

Blog-trivial-05
happy-new-year-5