Deze vraag krijg ik heel vaak als ik weer eens vol passie vertel over het werk wat wij doen. En eerlijk gezegd, hier kan ik denk ik geen antwoord op geven! Elk fort kent zijn eigen sfeer en met elk fort heb ik een andere band.

Authentieke details

Zo zijn er forten die nog ontzettend veel authentieke details hebben, zoals benamingen op de deuren, beschilderingen op de muren, privaten (toiletten), vloeren en nog veel meer. En daarmee kun je mij echt verleiden! Want dat is wat ik zo leuk vind bij het organiseren van mooie evenementen op forten. De achtergrond staat er al, een mooi bloemstuk erbij of een stoere witte bank en de aankleding voor je klantendag is geregeld.

Hardwerkende vrijwilligers

Op weer andere forten zien wij wekelijks vele vrijwilligers die hun hart eveneens hebben verloren aan zo’n fort en daar al jaren interessante rondleidingen geven of zorgen voor het dagelijkse onderhoud zoals al het groen bijhouden of de meubels repareren zodat onze gasten tijdens hun teambuilding dag weer (zittend) kunnen genieten van een lekker kopje koffie met versgebakken appeltaart.

uitermeer-02
uithoorn-04

Persoonlijke band met de forten

En dan zijn er nog de forten waar ik een persoonlijke band mee heb. Zoals het fort waar ik mijn man heb ontmoet, of waar ik als kind vele uren doorheen dwaalde en fikkie stookte met mijn vrienden. Of het fort dat ons in het begin een grote kans bood om met Fort Evenementen van start te gaan.

Zakelijke relatie

Tenslotte zijn er de forten waarmee we een hele open en sterke zakelijke band hebben. Die aan één telefoontje genoeg hebben en ons het vertrouwen geven om daar een prachtig evenement te organiseren. Of die onze Fort Activiteiten aan de lopende band verkopen.

Gang Forteiland IJmuiden
vooraanzicht-markenbinnen

Fort matchen aan evenement

Als wij de “vrije hand” hebben in het zoeken naar een locatie, dan luisteren we altijd eerst naar het doel van het evenement en vragen we naar de bedrijfscultuur. Op deze manier proberen wij altijd het juiste fort te matchen aan het evenement. En omdat wij inmiddels best al wat forten kennen, is er eigenlijk altijd wel een fort te vinden voor elk evenement.

Mijn favoriete fort?

Als ik mijn verhaal zo doorlees, vind ik het nog moeilijker om een favoriet fort aan te wijzen! Ze zijn allemaal leuk! De geweldige achtergrond, de gastvrijheid, de harde werkers, de fascinerende geschiedenis, alle forten die wij aanbieden zijn perfect voor een geslaagd dagje uit met collega’s en/of relaties.