“Je moet je niet ergeren maar verwonderen…” deze uitspraak pikte ik ooit ergens op en bleek goed te helpen in lastige situaties. In hectische periodes op werk roep ik ‘m dus regelmatig en bombardeerden collega’s mij direct tot positivo van de groep. Maar nu zitten we thuis en hebben net onze Microsoft Teams Conference Call achter de rug en wat verwondert mij… dat gaat eigenlijk best heel goed. We delen onze huiskamers, emoties en goede ideeën maar krijgen ook ruimte voor het opladen van onze batterij en quality time met kids en familie, hoe fijn is dat!

plannen maken

Fort Evenementen wordt – net als vele andere bedrijven – kei en keihard geraakt door corona. Onze evenementen zijn geannuleerd en wanneer er weer ruimte is voor nieuwe bedrijfsuitjes op onze fortenlocaties weten we nog lang niet. Maar we blijven plannen maken groots of heel klein, ambitieus, onhaalbaar of gewoon te grappig voor woorden. Maar altijd creatief, betrokken en behulpzaam. Dat brengt het virus ons nuchtere Nederlanders blijkbaar ook… verbondenheid!

hetzelfde schuitje

Want hoe fijn is het als uit onverwachte hoek een leverancier tegen je zegt dat die betaling wel even kan wachten omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Natuurlijk heb je ook hierop weer uitzonderingen, want zeuren daar blijft ons landje natuurlijk ook goed in. En daar ergeren we ons dan vervolgens maar niet aan, maarrr… verwonderen we ons over zodat het net even ietsjes minder pijn doet in deze heftige tijd.

van sportschool naar chocoladetaart

Niet alleen op werk maar ook thuis wordt er volop geschakeld. Van het Amsterdamse nachtleven naar Monopoly en van de sportschool naar chocoladetaarten bakken met je bro’s. Niets is onze pubers blijkbaar vreemd, wat een verademing… wat een verwondering! En hoe geweldig is het te zien dat een simpel evenement als landelijk klappen voor onze zorg in een dag kan worden opgezet, uitgerold en voor de rest van de week zorgt voor sympathie, kracht en beterschap voor al die mensen die ons land draaiende houden en zorgen voor iedereen die ziek is.

sympathie, kracht en beterschap

Dat is wat ook wij bij Fort Evenementen de hoop geeft voor de onzekere tijd die voor ons ligt. We vinden oplossingen, schakelen en kunnen met hulp en steun van de overheid hopelijk straks weer door met daar waar we zo goed in zijn… het organiseren van geweldige evenementen op de mooiste fortenlocaties in Nederland.

Zorg goed voor elkaar, verwonder je én blijf positief!
Lianne