Vaak krijgen wij te horen dat we zo’n groot aanbod hebben. Een groot aanbod aan forten, maar zeker ook aan activiteiten. Hierdoor zien onze bezoekers door het bos de bomen niet meer! Daarom hebben wij met onze ontwikkel afdeling een configurator ontwikkeld, waarbij je je eigen bedrijfsuitje kunt samenstellen!

Bedrijfsuitje stap voor stap

Met deze tool kunnen jullie een bedrijfsuitje stap voor stap samenstellen. We nemen je als het ware aan de hand mee door onze website en hopen zo meer overzicht te creëren voor jullie. Zo kun je kiezen in welke regio je een bedrijfsuitje wilt organiseren, welke dagdelen deze moet omvatten en welke activiteiten jullie aanspreken.

Teambuilding activiteiten

Bij het samenstellen van je bedrijfsuitje kun je ook kiezen uit allerlei teambuilding activiteiten. Bij al onze activiteiten zijn geschikt als buiten én binnen programma en daarvoor kun je dus perfect terecht op de forten met hun groene omgeving en vele binnenruimtes!

Voorbeeld programma

Een voorbeeld programma dat je kunt samenstellen is ochtend en middag, regio Noord-Holland, ochtend vergaderen, een broodjeslunch, middag Fort Gamble, afsluiten met een borrel. Elk onderdeel van je bedrijfsuitje kun je dus helemaal zelf kiezen.

Vrijblijvende offerte

Nadat je alles hebt ingevuld, gaan wij met veel plezier aan de slag met een vrijblijvende offerte voor jullie. Wij zoeken een geschikt fort (of andere stoere locatie) en maken een eerste concept, welke wij jullie binnen 24 uur toesturen. Als jullie het leuk vinden, nodigen we jullie naar aanleiding van de offerte graag uit om de locatie even voor te proeven en daar verder de offerte te bespreken. Als alles akkoord is, gaan wij starten met de voorbereidingen van het door jullie zelf samengestelde bedrijfsuitje!