Samen met je familie of met je collega’s het jaar positief afsluiten, dat is ons motto voor deze kerst! Dus hebben wij onze kerstmuts opgezet, warme chocomel gemaakt en kerstmuziek opgezet. Tijd voor een creatieve brainstorm. En het is gelukt, graag presenteren wij jullie het coronaproof kerstpakket en -uitje!

Kerstpakket

Bij ons geen kerstpakket met alleen maar lekkers, maar natuurlijk ook samen iets leuks doen met kerst! Dus hebben wij een origineel pakket samengesteld. In het Autopuzzel Kerstpakket draait het allemaal om een ouderwets gezellige autopuzzeltocht met je gezin of een leuke date. Vooraf kun je voor je collega’s een route uitkiezen op Autopuzzeltocht.nl, zoals de Gelderse Kastelen route of de Gooi- en Vechtstreek route. Voor tijdens de puzzelrit is er leuke kerstdecoratie voor in de auto, autodrop en natuurlijk een heerlijke kerst afspeellijst! Ontdek Nederland over kleine weggetjes, langs prachtige huizen en wonderschone natuur! Deze leuke dag sluit je af met een heus Kerst Pannenkoekenfeest met alle ingrediënten uit het kerstpakket!

Kerstuitje met de collega’s

Wil je gezellig iets samen doen met je collega’s, dan hebben wij het Autopuzzel Kerstuitje voor jullie ontwikkeld. Ook hier draait het allemaal om een autopuzzeltocht, echter deze is deels met een app. In de app vind je alle vragen, foto opdrachten, de eindejaar speech van de directie en heerlijke foute kerstmuziek voor de kerst sing-a-long! Verder kunnen jullie elkaar namelijk ook “pesten” door bijvoorbeeld het uitdelen van tijdstraffen, maar ook de foto’s die onderweg gemaakt worden kunnen worden gedeeld.  Op deze manier zijn jullie toch samen kerst aan het vieren en het jaar positief aan het afsluiten!

Route op maat

Staat er niet de route bij die jullie willen? Geen probleem, met veel plezier gaan wij aan de slag om een autopuzzeltocht op maat te maken voor jullie. Langs het hoofdkantoor, de klanten of gewoon een leuke route door de provincie. En het roadbook passen we natuurlijk helemaal aan in jullie huisstijl. Hier kunnen we ook een competitie aan binden, je ziet mogelijkheden te over!

Coronaproof

Zowel het kerstpakket als het kerstuitje zijn coronaproof. De autopuzzeltochten zijn zo ontwikkeld dat je de auto niet uit hoeft, dus geen bewegingen bij winkels, bezienswaardigheden etc. De puzzelrit uit het kerstpakket kan door de collega zelf bepaald worden wanneer hij/zij deze gaat doen, dus ook hier geen grote bijeenkomsten.
Bij het kerstuitje zit je met maximaal 3 personen in de auto, je stapt bij elkaar in op een zelf afgesproken punt en elk team start binnen een tijdslot. Zo is ook hier geen grote bijeenkomst. En hier hoef je de auto onderweg ook niet uit!

Samen kerst vieren kan wel! Voor meer informatie kijk je hier.