We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die teams kunnen creëeren! Wij werken o.a. op de mooiste forten van Nederland en verkopen leuke teambuildingsprogramma’s en activiteiten zoals Fort Trivial, Fort Recycle Challenge, maar ook mobiele escape rooms, virtual reality en workshops drone vliegen.

Wat houdt het werk in?

Wij verkopen zakelijke evenementen (lees: bedrijfsuitjes) waarbij we ook onze eigen activiteiten aanbieden. Voor deze activiteiten zijn wij op zoek naar collega’s die deze teambuilding programma’s kunnen begeleiden.

nieuwe-collega’s 07
nieuwe-collega’s 09

Hoe ziet een dag activiteit begeleiden er uit?

Vooraf aan het evenement kan iedereen in onze eigen app het programma zien en zijn werkzaamheden/taken. We verzamelen op de locatie (dit zijn o.a. forten door een groot deel van Nederland, van Zaandam tot Nijmegen). Soms is er de mogelijkheid om mee te rijden vanaf ons magazijn in Nederhorst den Berg.
Op locatie laden we de auto uit en vertelt de event manager het programma van de dag met eventuele bijzonderheden. Gezamenlijk zetten we daarna de spelonderdelen klaar.

Als de klant arriveert, heten wij ze van harte welkom, stellen we ons team voor en gaan we aan de slag. De activiteiten zelf duren meestal ca. 2,5 uur. Na de activiteiten ruimen we de materialen weer op en gaan we terug naar ons magazijn. Gemiddeld zijn we zo’n 7 uur op pad (afhankelijk van de locatie).
Hoofdtaak is het begeleiden, enthousiasmeren en motiveren van onze gasten tijdens hun bedrijfsuitje.

nieuwe-collega’s 03
nieuwe-collega’s 05

Voor wie is dit een leuke functie?

Voor iedereen die het leuk vindt om met mensen om te gaan en deze ook te kunnen stimuleren. Het is een oproepfunctie voor vooral de maanden april tot oktober, maar ook zeker daarbuiten. Meestal zijn de bedrijfsuitjes doordeweeks en af en toe ook op zaterdag.

We willen dat je zo’n 2x per maand beschikbaar bent, zodat je op de hoogte bent/blijft van ons bedrijf, onze visie en de spelonderdelen. We zoeken zeker ook ZZP’ers die dit willen doen naast hun hoofdwerkzaamheden en zijn van harte welkom om te reageren! Ook is het voor ons belangrijk dat je zelfstandig naar de locaties kunt reizen (weet dat veel locaties moeilijk bereikbaar zijn met het OV) en dat je flexibel bent!

Hoe kun je reageren?

Mail je motivatie en CV naar lisa@fortevenementen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze kennismakingsmiddag zal plaatsvinden op donderdag 22 maart om 14.00 uur op ons kantoor in Kortenhoef. Vervolgens draai je één keer mee en bespreken we hierna of we samen verder gaan.

Hopelijk tot snel!

nieuwe-collega’s 04
nieuwe-collega’s 08