Omdenken

Het coronavirus houdt ons land al wekenlang in zijn greep. Bij Fort Evenementen resulteerde dat vanaf half maart in een totale lockdown van alle activiteiten en evenementen. Voor ons alle reden om niet bij de pakken neer te gaan zitten maar d.m.v. omdenken een nieuwe webshop in het leven te roepen, namelijk de Anderhalve Meter Shop.

Anderhalve meter shop

Met hulp van het hele team en door heel snel schakelen hebben wij een webshop gelanceerd waar men o.a. mondkapjes, desinfectiegel en een met de voet bedienbare desinfectiezuil kan bestellen. De mondkapjes zijn internationaal goedgekeurd en gecertificeerd maar niet voor de Nederlandse zorg waardoor deze via de shop beschikbaar zijn voor iedereen die gaat reizen met het openbaar vervoer, moet vliegen of bijvoorbeeld in een contactberoep werkzaam is.

Handgemaakte desinfectie zuilen

Wij hebben een grote werkplaats tot onze beschikking voor de handgemaakte desinfectie zuilen. Normaliter wordt hier druk gebouwd aan nieuwe teambuilding activiteiten, maar nu is er ook ruimte om deze stoere zuil te maken. Helemaal passend binnen het forten-gevoel vinden wij! Natuurlijk krijgen al onze klanten hier een gratis flesje desinfectie gel bij.

Coronaproof activiteiten

Maar ook binnen de eigen business blijft Fort Evenementen nadenken over coronaproof activiteiten die wel mogen in onze nieuwe samenleving. Zo werd recent nog de Fort Family Rally gelanceerd een coronaproof gezinsuitje in de vorm van een autorally langs verschillende forten. Met het oplossen van puzzels en een fortenbingo voor onderweg kunnen gezinnen toch een veilig uitstapje maken en hun zorgen even vergeten. Binnenkort volgen nog meer nieuwe activiteiten om een zomervakantie in eigen land met het gezin onvergetelijk te maken.