Zoals elk jaar zijn hebben wij met onze creatieve en over enthousiaste fort-o-fielen een nieuw spelprogramma ontwikkeld voor onze gasten. Dit jaar gaan we voor een exclusief programma op Fort Uitermeer (Weesp) en gaan we terug naar de tijd waarin de soldaten op het fort verbleven…

1. Ik gok dat je gaat doen net als de soldaten op de forten

De Fort Gamble is gebaseerd op het tijdverdrijf van de soldaten die op de forten verbleven eind 19e eeuw. De manschappen hadden namelijk niet heel veel te doen. Nadat de forten gebouwd waren, was de oorlogsdreiging voorbij en was er niet veel meer te doen voor de soldaten. De grootste vijand was nu eigenlijk de verveling! Om deze “soldaat te maken”, werd er vanalles bedacht. Zo werd er veel geschreven, getekend op de muren van de forten, maar ook heel veel gegokt! Dit tijdverdrijf pakken we nu weer op bij Fort Uitermeer.

2. Ik gok dat jullie teamspirit een extra boost krijgt met de Fort Gamble

De Fort Gamble is een teambuilding programma en zeer toegankelijk voor alle leeftijden, man/vrouw, beroepen, etc. Op deze manier kan iedereen mee doen. Wij hebben alle spelonderdelen zo ontwikkeld dat je deze met het hele team moet doen, samenwerken is dus van groot belang om de winst te behalen. Zo krijgen jullie op een ontspannen manier weer even een extra boost voor de teamspirit!

3. Ik gok dat je minimaal een keer teveel geld gaat inzetten

Ieder team krijgt vooraf een geldkluis mee met daarin een vast bedrag. Hiermee kun je op elk spelonderdeel geld gaan inzetten en gokken hoe jullie het gaan doen. Natuurlijk zet je een keer teveel geld in en zijn jullie blut… Gelukkig is daar onze kassa-wagen waar je een lening kunt afsluiten. Uiteraard voor een tegenprestatie, zoals een handicap die jullie krijgen bij de volgende ronde. Maar bij elke winst krijg je ook iets extra’s. Een verdubbelaar bijvoorbeeld, of een kwijtschelding van je schulden!

4. Ik gok dat de Fort Gamble je andere inzichten geeft over je collega’s

We hebben al best wat jaren ervaring met soortgelijke programma’s en wat eigenlijk altijd terugkomt is de hilariteit met de collega’s! Je ziet je collega’s namelijk echt eens op een andere manier. Zo leer je dat de office manager wel heel fanatiek kan zijn, of dat de interieur verzorgster goed kan valsspelen. Of dat de directeur wel degelijk orders aanneemt…. En dit inzicht
neem je natuurlijk maandag weer mee naar kantoor!

5. Ik gok dat de Fort Gamble ook doorgaat bij slecht weer

De Fort Gamble kan altijd doorgaan op Fort Uitermeer. Wij hebben hier namelijk meerdere binnenruimtes, dus we kunnen bij kou en/of regen dit teambuilding programma ook binnen uitvoeren. Misschien dat we één of twee spelonderdelen moeten wisselen, maar dit doen we altijd in overleg met jullie.

6. Ik gok dat jullie het programma helemaal eigen maken

Jullie kunnen vooraf zelf kiezen uit meer dan 20 spelonderdelen. Op deze manier wordt de Fort Gamble helemaal uitgevoerd zoals jullie dat zelf willen. Er worden in totaal 7 rondes gedaan, waarbij elke activiteit een competitie is tussen twee teams. Alleen de twee laatste rondes staan vast. Qua activiteiten kun je denken aan de Fort Toren, waarbij jullie met touwen en een haak samen een toren moeten bouwen van houten blokken. Of het inundatiespel, waarbij je water van A naar B moet brengen en wint als je de kogel naar boven krijgt. Of kies bijvoorbeeld voor de Bommen & Granatenquiz, waarbij jullie ook nog je eigen vragen kunnen aanleveren als je dat leuk lijkt!

7. Ik gok dat jullie (vooraf) nog langer kunnen genieten van de Fort Gamble

Als jullie de voorpret willen uitbreiden, kies dan voor de Office Gamble. Hierbij sturen wij jullie een pakket met allerlei puzzels en opdrachten, waarmee alvast geld gewonnen kan worden voor de Fort Gamble. Tevens vind je hierbij onze team configurator, waarmee je op een hilarische manier de teams kunt samenstellen. Hoe? Dat blijft nog even een verrassing!

8. Ik gok dat ik je overtuigd hebt om je collega’s uit te nodigen voor dit teambuilding programma

Zijn jullie al net zo enthousiast als wij? Volgens mij wel! Natuurlijk kun je de Fort Gamble ook uitbreiden met een gezellige borrel en barbecue, laten voorafgaan door een vergadering of combineren met een andere activiteit. Zien we je snel op Fort Uitermeer?

Patricia