Als eerste natuurlijk iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen veel plezier, succes en vooral een goede gezondheid voor 2016!
Een mooi moment om even terug te blikken op 2015, want wat was het weer een mooi jaar.

Persoonlijke hoogtepunten

Voor mij persoonlijk waren de hoogtepunten natuurlijk ons huwelijk, maar ook zeker de adoptie van onze chocolade labrador Willem. Twee dagen die toch wel als mooiste uit mijn leven kunnen worden beschouwd, lekker cliché, maar ja, daarom is het ook een cliché toch?

Meer dan 3000 gasten

Fort Evenementen en Waterproof Events hebben ook weer een heel fijn jaar achter de rug. Meer dan 3000 gasten hebben we mogen ontvangen op schitterende, unieke locaties door heel Nederland! Jubileumfeesten, teambuilding programma’s, vergaderen met meeting onderbrekers, bedrijfsuitjes, we hebben het allemaal georganiseerd.

happy-new-year-3
happy-new-year-5

Een hoogtepunt is toch wel de lancering van ons eigen ontwikkelde teambuilding programma, Fort Trivial. Het idee was er vorig jaar, de ontwikkeling was in de winter en de lancering was in in het afgelopen voorjaar. En vol trots kunnen we melden dat het supergoed wordt ontvangen. Op een gegeven moment werden we zelfs gebeld met als eerste de vraag of men “Fort Trivial” kon gaan doen tijdens het bedrijfsuitje!

Eigen teambuilding programma

Omdat we een eigen teambuilding programma hebben, hebben we ook geregeld collega’s nodig die de spelonderdelen begeleiden. Deze hebben we afgelopen jaar er dus ook bij gekregen. En wat een leuke collega’s! Anja, Julia, Mirjam, Linda, Cas, Petra, Lars, Michiel, Leon, Laura, Ann, Frank, Mieke, Jaap, Moos, Wiebeke, Jasper, Melle, Tim, Ginger, Ammelie, stuk voor stuk toppers!

happy-new-year-1
happy-new-year-4

Studentenfeest voor 600 man

Een hoogtepunt qua event was een studentenfeest met 600 man op Pampus. Niet alleen omdat dit een zeer groot evenement was met een flinke logistieke uitdaging, maar vooral omdat bijna alles in een heel kort tijdsbestek geregeld moest worden. En dat korte tijdsbestek bestond uit twee dagen… Ook hier hebben we met een fantastisch team een geweldig evenement neergezet.

Leuk jaar

Ja, het was een leuk jaar! We hebben weer veel geleerd en veel genoten. We hebben gezien dat de evenementen steeds meer last minute worden geboekt, wat ons vak nog uitdagender maakt.
Momenteel zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor 2016, zoals het uitbreiden van ons teambuilding programma en een strak marketingplan. Wij hebben er zin in!

happy-new-year-2
happy-new-year-6