Ooit een oude reclameslogan van een van mijn toenmalige favoriete likeurtjes. Inmiddels is die ingeruild voor de frisgroene team-outfit van Fort Evenementen waar ik alweer bijna een jaar met heel veel plezier voor mag werken. Want wat is er nu fijner dan je werkplek hebben middenin de natuur? Zelfs mijn dagelijks woon-werkverkeer ritje is genieten. Vanuit Weesp rijdend langs de Vecht richting Nederhorst den Berg waar ons kantoor heerlijk aan het water ligt.

BEDRIJFSUITJE IN HET GROEN

Groen staat voor vernieuwing en groei en dat hebben we bij Fort Evenementen geweten. Zo organiseerden we vorig jaar een record aantal evenementen op verschillende forten door heel Nederland. Van vergaderingen, bedrijfsuitjes tot teambuilding activiteiten middenin de natuur. Want dat is waar onze forten gelegen zijn, verscholen in het groen en daarmee uniek om gasten te ontvangen op deze bijzonder, verrassende locaties met historisch karakter.

FAVORIET FORT

Al dragen we bij Fort Evenementen alle forten een warm hart toe, we hebben zo onze eigen favorieten. Voor mij is dat – als geboren Weesper – natuurlijk Fort Uitermeer waar we in ons eigen Plofhuis het afgelopen jaar vele enthousiaste gasten ontvingen voor een bedrijfspresentatie, training of teambuilding activiteit op locatie. Vaak gecombineerd met een unieke vergaderbreak zoals onze Escape Room Experience Het Kanon, het RC Landrover Defender parcours of het altijd weer favoriete boogschieten. Ook particulieren weten inmiddels de weg naar onze plofhuisjes te vinden voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of het nu al legendarische Winter Fortenland waar men in december kon genieten van allerlei winterse activiteiten tijdens een kaasfondue-arrangement.

DUURZAAM TEAMUITJE

Met een knipoog naar de natuur wordt de kleur groen ook vaak gebruikt om ‘groene’ producten te promoten. Zo hebben we bij Fort Evenementen uiteraard ook ‘groene’, duurzame activiteiten in ons evenementen aanbod. Wat dacht je van onze Fort Recycle Challenge waarbij je in teamverband met gerecyclede materialen een unieke race-kar ontwerp, bouwt en uiteindelijk op ludieke wijze over de finish moet zien te krijgen. In overleg kan aan het ontwerp een (bedrijfs)thema worden gehangen of ontwerpt iedereen een race-kar in de eigen (al dan niet groene) bedrijfskleuren. Een hilarisch, creatief en duurzaam teamuitje geschikt voor groepen vanaf 40 personen.

OOK ENTHOUSIAST?

Mijn collega’s ontvangen je met alle plezier op een van onze forten. Ze zijn niet te missen in hun groene teamoutfits, dé kleur die ook nog eens zorgt voor ontspanning en hernieuwde energie. Niet zo gek dus dat onze evenementen gemiddeld met een 8.7 worden beoordeeld. En ben je zelf op zoek naar een nieuw avontuur? Ook dan zit je goed bij Fort Evenementen; voor ons nieuwe seizoen kunnen we weer volop nieuwe collega event begeleiders gebruiken. Wie weet begint ook jouw groene avontuur hier en werk je binnenkort op een van die heerlijke fortenlocaties.

Lianne