Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau voor uw collega’s? Geef hun dan een unieke kerstbeleving cadeau in de vorm van het unieke Winter Fortenland!

Winter Wonderland 14 en 15 december nog beschikbaar

In een bijzonder kerstdecor sluit u het jaar feestelijk af met heerlijke winterse hapjes, hilarische kerstactiviteiten en een over the top kerstsfeer, middenin het Gooi. Fort Werk IV wordt in de week van 11 t/m 17 december omgetoverd tot een heus winter wonderland en we hebben nog plaats voor een gezellige kerstborrel of diner op donderdag 14 en vrijdag 15 december.

wfl-21
wfl-01

Stelt u zich eens voor, duizenden kerstlichtjes, kerstbomen, vuurkorven, kerstmuziek, eetkraampjes, natuurlijk een gezellige Schnappsbar met schnapps, warme chocomel en glühwein, warme kleedjes en extravagante kerstversiering.

De geur van kerstbomen en vuurkorven

U en uw gasten worden verwelkomd door de kerstman in een straat vol vuurkorven, waarna het Winter Fortenland tevoorschijn komt. De heerlijke kerstmuziek komt u tegemoet, net als de geur van kerstbomen en lekkere winterse hapjes.

Winters ontvangst met kerstverhaal over het fort

Aangekomen op het winter wonderland (deels buiten onder een verwarmde tent en deels in één van de stoere ruimtes van het fort), wordt u ontvangen met een lekker drankje en een korte introductie van deze bijzondere locatie.

wfl-27
klop-kerst-07

De (Schnapps) bar is geopend en op diverse plekken zijn er lekkere hapjes te vinden, zoals een Koek & Zopie met lekkere soepen, Bratwurst met Pommes en Tiroler Gröstl. Net zoals u kunt vinden op een kerstmarkt.

Hilarische activiteiten

U kunt gezellig proosten en babbelen met uw collega’s, maar voor de liefhebbers zijn er ook een aantal hilarische activiteiten. Wat dacht u van kerstballen schieten met een luchtbuks? Of skiën in de Virtual Reality in de echte skigondel, uw collega’s uitdagen bij een potje Curling of een wedstrijdje “Kopspijkers” (wie slaat de spijker in zo min mogelijk slagen in de boomstam). En vanzelfsprekend mag de “Kerst-Karaoke” ook niet ontbreken!

Ontzorgen van A tot Z

Wij ontzorgen u van A tot Z tijdens uw eindejaarsafsluiting met dit unieke concept, zelfs de bus kunnen wij voor u regelen!

Op dit moment zijn alleen nog donderdag 14 en vrijdag 15 december (deze laatste alleen vanaf 18:00u) beschikbaar, dus haast u met ons te contacteren op 0294 – 700 204 of per mail via info@fortevenementen.nl. Voor een impressie van Winter Fortenland en de inhoud van de arrangementen, klikt u hier.

Ho ho ho!

winterfortenland-intro