In deze bijzondere tijden er toch even uit met de familie én binnen de RIVM richtlijnen blijven? Pak voor dit corona-proof-gezinsuitje de auto en ga op ontdekkingstocht langs de stoere forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie! Navigeer met het roadbook, let goed op voor de fortenbingo, los puzzels op bij de forten zelf, steun de forten én win een leuke prijs!

Digitaal roadbook

Je ontvangt van ons een digitaal roadbook, waarmee je de fort family rally gaat navigeren. De start is in Muiderberg en we eindigen in Weesp. Een bijzondere route van ongeveer 60 km. Tijdens de route is er voor de achterbank een forten-bingo, dus goed opletten! De voorbank doet de navigatie, net als in een echte rally met bolletje-pijltje. Onderweg moet je ook puzzels oplossen en vragen beantwoorden om zo een leuke prijs te winnen!

Familie uitje binnen de richtlijnen

Dit familie uitje is binnen de richtlijnen van en in overleg met de RIVM samengesteld. Zo is de rally bedoeld voor een uitje in de auto met je eigen gezin en kun je de hele puzzelrit vanuit de auto doen, je hoeft onderweg dus niet uit te stappen. LET OP, doe dit alstublieft alleen met het gezin! Het is namelijk verboden in een auto te zijn met meerdere mensen die NIET in hetzelfde huishouden wonen – hiervoor kunt u zelfs een boete van honderden euro’s krijgen.

Steun de forten en win

Als je de fort family rally boekt steun je meteen de forten, want een deel van de kosten geven wij aan een fort ter ondersteuning in deze moeilijke dagen. Ook win je sowieso 10% korting op onze escape experience het Kanon bij Fort Uitermeer of op kaartjes voor het Summer Fortival bij Fort Uitermeer (allerlei leuke familie activiteiten en hapjes).
Daarnaast verloten wij onder de deelnemers elke week een gratis escape room experience of kaartjes voor het Summer Fortival!

Praktische informatie

Hierbij nog wat praktische informatie over de Fort Family Rally:

  • Kosten € 29,50 per gezin/auto
  • Deze kosten zijn inclusief een digitaal roadbook met instructies en puzzels
  • € 5,- per boeking gaat naar één van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie om hen te ondersteunen
  • U kiest zelf de dag/tijd uit wanneer u de Fort Family Rally wilt gaan rijden
  • De Fort Family Rally is geschikt voor alle leeftijden
  • De Fort Family Rally duurt ongeveer 2 – 3 uur (uiteraard afhankelijk of u onderweg stopt etc.)
  • Houdt u zich alstublieft aan de “huisregels” die u kunt vinden in het roadbook, waaronder de regels van het RIVM
  • De Fort Family Rally is géén originele rally, je rijdt deze tocht dus niet met andere auto’s!

BOEKEN KUNT U VIA DEZE LINK.

Activiteit via Fort Evenementen

Wij bieden u deze activiteit aan via Fort Evenementen. Hiermee hopen we een leuk corona-proof uitje te hebben ontwikkeld voor de gezinnen in deze bijzondere tijden én maken jullie kennis met forten die jullie hiervoor misschien niet eerder hadden gezien. Daarnaast steun je één van de forten die grotendeels gerund worden door vrijwilligers en een kleine ondernemer (Fort Evenementen).

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via info@fortevenementen.nl. Veel rally plezier met de familie!