Jaaaa, het gaat echt gebeuren! We gaan de grens over met onze evenementen!
Dagelijks zitten we momenteel aan de telefoon met het buitenland en gaan er vele mails over en weer. Nu kan ik eindelijk al mijn hobbies combineren!
Wat ging er vooraf?

Spaanse lessen

Naast event manager geef ik al jaren Spaanse lessen. Talen spreken is naast het water en de forten mijn grootste liefhebberij en door de lessen ben ik hier nog wekelijks mee bezig.

Eén van de studenten heeft een bedrijf dat dit jaar jubileert en gaat met al zijn medewerkers naar Spanje. Ze vroegen mij om advies en dat was niet voor dovemans oren. Samen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden en ben ik al wat weken bezig met de voorbereidingen. Dus nu mag ik bijna dagelijks bellen en mailen met Spanje. Ge-nie-ten!!!!!

international-01
international-03

Ik heb jaren zelf ook een evenementenbureau gehad toen ik in Spanje woonde en vele uitjes voor o.a. Nederlandse bedrijven en bruiloften georganiseerd. Hier heb ik altijd enorm veel plezier aan beleefd, niet alleen vanwege alle uitzoekerij, maar ook de begeleiding tijdens het evenement.
Het van een op afstand mee mogen kijken bij prachtige mijlpalen in het zakelijke en privé leven, is toch wel een enorme eer!

Omhelsd door 12 mannen

Klein voorbeeldje, ik was bij de organisatie van een vrijgezellenweekend. De vrijgezel werd vooraf op een vliegtuig gezet naar Spanje, waarna hij bij aankomst van mij een envelop kreeg met een retourticket (1 uur later), heel gemeen, I know. Een week later kwam de hele groep om alsnog het weekend te vieren. Naast de natuurlijke plagerijen, was ik ook getuige van prachtige vriendschappen! En dat ze me middenin de nacht tien kroegen af lieten lopen om een portemonnee te zoeken, was ik dit meteen vergeten toen ik door 12 mannen werd omhelsd bij het vinden van de portemonnee.

Troubleshooter

Als je als bedrijf een uitje over de grens wilt organiseren, adviseer ik altijd er iemand bij te hebben die én de taal spreekt én zijn/haar handen vrij heeft om te troubleshooten. Het zou natuurlijk niet heel eerlijk zijn tegenover de secretaresse dat ze het halve uitje mist omdat iemand uit het team zijn koffer kwijt is…

Ik ga weer even bellen met Spanje. Hasta luego!!!!!!

inernational-05
international-02