Twee weken geleden leek het nog ‘business as usual’ en maakten we ons vooral druk over de ‘herfst’ die wel eeuwig leek te duren. Wij organiseren bedrijfsuitjes op prachtige groene locaties en konden niet wachten om weer lekker naar buiten te gaan! Elk zonnestraaltje dat tussen de buien en stormen door kwam, gebruikten we samen met onze klanten om er een leuk dagje uit vol teamspirit van te maken!

De wereld op zijn kop

Een week geleden stond de wereld op zijn kop. Na de eerste serie maatregelen vanuit het RIVM werden al onze met zorg voorbereidde bedrijfsuitjes van maart en begin april werden binnen 2 dagen geannuleerd of verplaatst… bam!!

Inmiddels zijn we weer een week verder. Gisteren heeft onze minister-president een geweldige toespraak gehouden en voelen we ons enorm gesteund door de fantastische support die wij ontvangen van familie, vrienden, collega’s en zelfs wildvreemden.
Natuurlijk gaat ook ons hart vooral uit naar alle geweldige zorgmedewerkers en de mensen die inmiddels getroffen zijn door het heftige virus.

Nodige maatregelen

Als Fort Evenementen hebben wij uiteraard ook de nodige maatregelen genomen. We werken inmiddels allemaal vanuit huis en zijn in ieder geval per mail bereikbaar (telefonisch niet de hele dag). Daarnaast hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepelt voor onze klanten. Ook hebben we onze eigen evenementenlocatie – het Plofhuis op Fort Uitermeer- in ieder geval tot 6 april tijdelijk even op slot gedaan.

Ik lees vele berichten op social media en raak ontroerd door alle mooie woorden van mede ondernemers. “We laten ons er niet onder krijgen.” “Samen staan we sterk.” “Kom in actie.” En zoveel particuliere initiatieven, wat bijzonder allemaal!

Nog even wat tijd nodig

Persoonlijk heb ik zelf nog heel even wat tijd nodig om dit op één of andere manier te verwerken en waar mogelijk een plaatsje te geven. De afgelopen 6 jaar hebben mijn lieve man en ik met hart en ziel dit prachtige bedrijf opgezet en laten floreren. We hebben een geweldig team om ons heen verzameld, waar wij mega trots op zijn en waarmee we de mooiste evenementen in elkaar zetten. Improviseren, hard werken, flexibiliteit, daar staan we voor en daar zullen we voor blijven staan. Ook in deze tijd!

De beste hashtag die ik ben tegengekomen is #omdenken! En dat is denk ik wat ons als collega’s in deze branche zo bijzonder maakt. Wat kunnen we nu doen met onze kennis en onze materialen.

Gereedschap, bestelbussen en een Plofhuis

Wij hebben een werkplaats met veel gereedschap, we hebben meerdere bestelbussen, we hebben een Plofhuis wat ooit een munitiewerkplaats was (en beschermd door dikke muren!), maar vooral een groot team van fantastische event managers en begeleiders die heel graag hun handen uit de mouwen steken. Dus kunnen we hiermee wat voor jullie doen? Laat het ons weten! Wij gaan zelf natuurlijk ook kijken naar creatieve oplossingen.

Iedereen heel veel sterkte, praat met elkaar, vergeet ook niet te lachen en heel graag tot snel op één van de schitterende historische forten van Nederland voor jullie welverdiende bedrijfsuitje!

Patricia