Wellicht een raar moment om hier over te bloggen. De zomervakanties zijn voorbij, de zon schijnt. En wat het moment voor mij nog iets gekker maakt, is dat ik momenteel in Zuid Afrika ben en niet op een fort in Nederland. Met de temperaturen hier is Winter Fortenland mijlenver weg…

Best bewaarde geheim van Bussum

“Het best bewaarde geheim van Bussum”… Tja, die uitspraak is voor veel medewerkers van Fort Evenementen erg bekend. Het fort ligt verscholen tussen ‘t Spant en de atletiekvereniging AV Tempo. Best geheim dus. Echter, het bruist er! Van kook workshops tot huwelijken, van beeldhouwwerken tot afrikaanse percussie. En, wij van Fort Evenementen komen er regelmatig met onze activiteiten zoals de Fort Recycle Challenge of Fort Trivial.

wfl-01
wfl-18

Half december 2016 is met man en macht begonnen aan de opbouw van Winter Fortenland. Een immens grote tent werd opgebouwd, recht voor de poterne, met tientallen kerstbomen, honderden kerstballen en duizenden lampjes. Haardhout in vuurkorven brandde (en rookte) flink, de Kerstman/vrouw ging op de foto met ieder die wilde. Kraampjes werden in elkaar getimmerd die later gevuld werden met heerlijk eten en smakelijke drankjes voor onze gasten.

Kerstballen schieten

Ook onze activiteiten ontbraken natuurlijk niet. Kerstbal schieten met luchtbuksen, curling, houthakken en, een werkelijk unieke ervaring: met een virtual reality bril in DE skigondel! Na al een aantal jaar niet meer zelf op de pistes te vlammen, voor mij zeer zeker een apart gevoel. Ineens doe je mee aan het schansspringen in Garmisch!

wfl-12
wfl-07

Centrum van dit sprookjesachtige gebeuren was de Schnappsbar, alwaar de gasten verzamelden, gezellig kletsten en waar geborreld kon worden. De conclusie die we achteraf trokken was: “volgend jaar weer Winter Fortenland en minimaal een week langer aanbieden!”

Deze blog is geschreven door één van onze event managers, tevens stewardess, Anja.

Voor meer foto’s en de arrangementen van Winter Fortenland 2017, klikt u hier.

wfl-27
wfl-21