Wij vinden het tijd geworden om te kijken naar wat we wél kunnen doen in deze bijzondere tijden! Daarom introduceren wij onze nieuwe webshop vol met unieke fort-activiteiten die wel mogen en leuke ideeën voor een dagje uit met familie, vrienden en/of collega’s! Daarnaast een aantal stoere producten voor thuis, allemaal in het teken van ons motto: Fun & Groen!

Dagje uit

We mogen weer een dagje uit met de familie of kleine groepjes (vanaf 1 juni) en dat hebben we allemaal wel verdiend toch? Wat dacht je van een Fort Family Rally, waarbij je de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ontdekt vanuit de auto? Of ga de uitdaging aan in de Vesting Game en doe allerlei puzzel en foto opdrachten in dit stadsspel. Maak kennis met boogschieten op Fort Uitermeer en kijk wie de meeste ballonnen stuk schiet! Allemaal heerlijk in de buitenlucht (of eventueel binnen in de forten bij slecht weer).

Fort producten

Ook vind je in de webshop fort producten, leuke spullen van robuuste, stoere materialen, zoals een desinfectiezuil voor buiten of stoere Plof-buitenkussens voor op je terras. Verder zijn we nog bezig met een gave lamp van munitiekisten en nog veel meer!

Activiteiten voor thuis

Ook zijn we druk bezig met het ontwikkelen van activiteiten voor thuis, voor als je toch liever de deur niet uit wilt (of kunt). Zo is er al een heel bijzonder memory spel, waarbij je op zoek moet gaan naar een doorgeknipte foto (in plaats van 2 foto’s). Binnenkort hebben we ook de Fort Ladder, een super leuk buitenspel voor jong en oud en helemaal in fort-stijl!

Teambuilding

Natuurlijk kunnen jullie altijd nog bij ons terecht voor een middagje teambuilding activiteiten! We hebben meerdere activiteiten die we kunnen aanbieden met de voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Zo is de Fort Trivial, ons meest populaire teambuilding programma nog altijd mogelijk in aangepaste vorm. Maar ook de exclusieve Fort Discovery op Forteiland IJmuiden bieden we weer aan vanaf 1 juni. U kunt al terecht bij ons met groepjes vanaf 6 personen. En, wij hebben altijd een slecht weer scenario! Hopelijk tot heel snel!