Ik denk dat dit één van de meest gestelde vragen is als bedrijven op zoek zijn naar een bedrijfsuitje. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Want het uiteindelijke doel van zo’n uitje is dat iedereen een leuke dag heeft gehad als dank je wel voor hun inzet! Dus dan zou het toch wel heel leuk zijn als iedereen een topdag heeft gehad!

Het uiteindelijke doel van een uitje is dat iedereen een leuke dag heeft gehad!

Maar ja, wat vindt iedereen leuk? Vaak wordt gedacht dat originaliteit door iedereen wordt gewaardeerd, maar onderzoek wijst uit dat bitterballen en een competitieve activiteit het meest gewild is.
En eerlijk gezegd, dat vinden wij ook! Wij zien zeker ook dat originele en unieke evenementen goed aanslaan, maar hier hangt dan wel een prijskaartje aan. En dezelfde sfeer en waardering komt terug bij het gezellige uitje met bitterballen en een leuke activiteit.

Sportief, competitief, een workshop?

Welke activiteit vindt iedereen dan leuk, sportief, competitief, een workshop? Tja, dit is vaak afhankelijk van het beroep, maar ook hierin zie je een duidelijke voorkeur. De strijd aan gaan met de collega’s is altijd goed!

activiteit-04
activiteit-02

Bij een competitie blijkt de directeur namelijk niet alles te kunnen en valsspelen gaat wel heel makkelijk met de collega’s van die andere afdeling. Het kind komt weer naar boven bij velen als ze een spelprogramma doen.

De strijd aan gaan met de collega’s is altijd goed!

In een spelprogramma zijn er een aantal elementen die iedereen leuk vindt. Als eerste dus de strijd onderling, maar ook een licht sportieve activiteit, een puzzel en iets waarbij je een ander team kunt saboteren.

Dus, als je iets zoekt waar iedereen blij van wordt, zoek een leuk spelprogramma uit die je zelf eventueel zo actief als je wilt kunt maken (zoals Fort Trivial of Fortopoly), ga gezellig samen borrelen met bitterballen en sluit af met een heerlijke maaltijd.

Onze eigen ervaring

Uiteraard is dit slechts een suggestie uit onze eigen ervaringen. Als je altijd op kantoor zit en je wilt één dagje per jaar helemaal los, dan kun je ook gaan abseilen van een fortgracht of met een RIB 80 km/u over het water scheuren!

activiteit-03
activiteit-06