Om een evenement sfeer te geven, is de aankleding toch wel een heel belangrijk punt. De eerste indruk van de locatie zet vaak de toon voor de sfeer. En laat ik dat nou heel erg leuk vinden om te doen.

Creatieve kant

Mijn creatieve kant heb ik van mijn vader. Hij kleurde prints in die op damesstoffen werden gedrukt. Hij wist heel goed wat de trends waren en voelde haarfijn aan welke kleuren het volgende seizoen in de mode kwamen.
Samen met hem mocht ik af en toe designs uitkiezen en deed ik mijn best om mijn input te geven.

blog-creatief-09
blog-creatief-07

Al vanaf mijn eerste eigen huis was ik druk bezig met de aankleding. Waar ik ook woonde, ongeacht hoe lang, voelde ik me pas thuis als ik het gezellig had gemaakt. Dat deed ik met bloemen, foto’s en knutseldingetjes. Niks ontspannender dan in de avonduren wat leuks in elkaar te zetten.

Eigen stempel

Waar nodig, probeer ik bij al onze evenementen een stempel te drukken op de sfeer. Of dit nou een mooi bloemstuk is, verlichting of gevulde wekpotjes, als ik maar creatief aan de slag kan!
Uiteraard volg ik hierbij de trends en kijk ik goed wat past bij de locatie.

Want hoe gaaf is het om de historische, stoere locaties zoals de forten aan te kleden met kleurrijke bloemen, vazen met bubbels of kerstversiering?

blog-creatief-01
blog-creatief-08

Deze week mocht ik helemaal los gaan! We hadden een evenement op een fortlocatie waar behalve stroom, helemaal niets aanwezig was. En de gasten wilden hier graag hun kerstlunch nuttigen.
De make-over kon van start gaan. De kale ruimte moest omgetoverd worden tot een Winter Wonderland. Twee auto’s vol met kerstversiering werden uitgeladen en we hadden twee uur de tijd om voor een echte kerstsfeer te zorgen.

Alles tiptop in kerstsfeer

Wat hebben we genoten! Natuurlijk vooraf al door allerlei gezellige aankleding in elkaar te zetten, maar ook zeker op de dag zelf om alles er tiptop uit te laten zien.
Het leuke aan deze aankleding was, dat de gasten dit pas zagen toen de deuren van het fort werden geopend. Want het fort zelf hadden we helemaal kaal gelaten.

Beetje nadoen en een beetje van mij

Mijn grootste inspiratiebron is denk ik pinterest. En dan natuurlijk niet kopiëren, maar een beetje nadoen en een beetje van mezelf. Ik kan niet wachten tot het volgende evenement!

blog-creatief-04
blog-creatief-06