Met aangescherpte corona maatregelen wordt het lastig voor ons als zakelijk evenementenbureau nu bedrijfsuitjes te organiseren. Dus breiden we onze activiteiten uit en hebben daarbij dé herfstvakantie tip voor een bijzonder dagje weg met het hele gezin!

Het is moeilijk kiezen uit de verschillende dagjes weg in eigen land. Want drukke plaatsen willen we zoveel mogelijk mijden, maar de hele vakantie binnen zitten is ook weer zo saai. Dat autopuzzeltochten met het hele gezin nu populairder zijn dan ooit is misschien wel helemaal niet zo vreemd. Want hoeveel lol kun je hebben op de achterbank? Heel veel! Lees het zelf maar..

Dagje weg in eigen land

Heb je kinderen, dan wil je er in het weekend of de vakantie altijd wel een dagje weg. Maar lekker naar buiten met regenachtig weer, dat is minder aantrekkelijk. En zo’n dagje met het hele gezin loopt ook snel in de papieren. Een autopuzzeltocht biedt op zo’n moment uitkomst. Want een roadbook met route en instructies bestel je gewoon online waarna je direct op pad kunt. En voor het beantwoorden van de puzzels en raadsels hoef je de auto niet uit als je niet wilt. Maar een gezellige tussenstop in de vorm van een wandeling of terrasje behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Geschikt voor alle leeftijden

Al vanaf 6 jaar kunnen je kinderen meedoen aan de autobingo en zoeken ze fanatiek naar verborgen plaatjes onderweg. Neem je zelf nog wat kleine cadeautjes mee voor onderweg, dan kan jullie dagje weg natuurlijk helemaal niet meer stuk! Meehelpen bij het oplossen van de puzzels en raadsels is voor alle leeftijden leuk en navigeren met het bolletje pijltje systeem is een uitdaging, ook voor de volwassenen.

Coronaproof familieuitje met opa en oma

Nu opa en oma vaker thuiszitten en misschien minder de deur uit durven is een autopuzzeltocht op zondagmiddag natuurlijk een geweldig dagje weg. Neem ze veilig mee op pad en geniet met elkaar van alle mooie plekjes en de leukste weggetjes. Verdwalen kan bijna niet, maar zit het toch even tegen, dan zorgen de extra instructies in het roadbook snel weer voor de juiste route.

Lekker naar buiten

Netflix en Playstation liggen in het najaar natuurlijk sneller op de loer. Maar lekker naar buiten is voor iedereen gezond. Al hoef je voor de puzzelopdrachten niet persé de auto uit, je kunt je autopuzzelrit natuurlijk prima combineren met wat gezellige tussenstops. Zo ontdek je onderweg de mooiste forten, molens of kastelen die ons land rijk zijn. Stap even uit en bekijk deze unieke plekken ook eens van dichtbij. Want Fort Evenementen zou Fort Evenementen niet zijn als we geen bijzondere gebouwen toevoegen aan de autospeurtochten.

Blije kinderen

Ruim 400 gezinnen gingen je al voor en lieten stuk voor stuk weten blij verrast te zijn door dit voordelige dagje weg in eigen land. Zo bleken pubers opeens over navigeer-talent te beschikken en had de jongste spruit als eerste bingo op de achterbank. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Blije kinderen op de achterbank!

De website van autopuzzeltocht.nl bevat nu nog vijf verschillende puzzelroutes door Nederland die je kunt starten wanneer je maar wilt. Deze gaan we de komende periode met nog veel meer autopuzzelroutes aanvullen voor een gezellig dagje uit met het gezin. Houd de website van Autopuzzeltocht dus goed in de gaten!