Het Hollandse weer verandert, dat zien we allemaal. Het wordt steeds wat warmer, maar jammer genoeg wil dat niet zeggen dat het weer ook beter wordt. Onze stormen hebben tegenwoordig zelfs namen! Ciara en Dennis hebben al huisgehouden, hopelijk blijft Jan nog heel lang weg!

Op ons evenementenbureau merken wij dit ook. We krijgen steeds vaker de vraag “wat nou als het regent?” En waar we jarenlang bijna al onze bedrijfsuitjes lekker buiten hebben kunnen organiseren, moeten wij tegenwoordig ook af en toe naar binnen met onze gasten.

Hollandse weer

Gelukkig zijn wij al heel lang bezig met dit Hollandse weer, dit is namelijk één van de redenen waarom wij ruim 6 jaar geleden gekozen hebben voor onze specialisatie in forten! Natuurlijk is de belangrijkste reden dat wij gewoon fort-o-fielen zijn en dat forten super stoer zijn! Maar daar hebben we het nu niet over…

Omringd door natuur

Forten zijn vaak prachtig gelegen en worden omringd door de natuur. Geweldige locaties dus voor een actief bedrijfsuitje met mooi weer! Maar de forten zijn ook ooit gebouwd als mini-dorpjes, want soms moesten de soldaten maandenlang vertoeven op de forten. Er waren slaapzalen, recreatie-ruimtes, munitie-opslag, keukens, washokken en nog veel meer. En al deze ruimtes kunnen we tegenwoordig gebruiken bij slecht weer!

Binnenruimtes gereserveerd

Afhankelijk van de door jullie gekozen activiteit tijdens het bedrijfsuitje, zorgen wij er altijd voor dat we één of meerdere binnenruimtes hebben gereserveerd zodat we op deze manier te aller tijde een backup plan hebben. Bij onze topforten zit dit “standaard” in het pakket, bij de andere forten zitten hier soms extra kosten aan vast en doen we dit dan altijd in overleg met
jullie.

Bij ons altijd mooi weer

Bij ons is het dus altijd mooi weer omdat wij bij elk bedrijfsuitje een backup plan maken wat het best past bij jullie programma en de gekozen activiteiten.
Kies je bijvoorbeeld voor Fort Trivial, waarbij je zelf de spelonderdelen kunt kiezen, dan nemen wij altijd reserve onderdelen mee voor de activiteiten die niet binnen uitgevoerd kunnen worden. Gaan jullie aan de slag met de Fort Recycle Challenge, dan gaan we binnen bouwen en houden we de buienradar goed in de gaten voor de race zelf. Op sommige locaties kan de race zelfs overdekt!

Dus wees gerust, boek gewoon je bedrijfsuitje bij ons en laat je volledig ontzorgen, inclusief een backup plan voor het Hollandse weer. Bij ons is het altijd mooi weer!

Patricia