Meer dan de helft van de Nederlanders kiest dit jaar voor een vakantie in eigen land, een mooi moment om ons eigen fort, Fort Uitermeer, open te stellen voor deze families! En dat gaan we doen in de vorm van het Summer Fortival, een kleinschalig festival vol met leuke activiteiten voor jong en oud! Hierbij 8 redenen waarom je deze zomer het Summer Fortival moet bezoeken:

1. Voor de hele familie

Het Summer Fortival is voor de hele familie, jong en oud. Er is voor iedereen wat te doen en er zijn heerlijke plekjes om te zitten en te genieten van het prachtige fort.

2. Volgens de huidige maatregelen

In verband met de huidige situatie waarin we leven, hebben wij dit helemaal ontwikkeld volgens de huidige maatregelen. Zo kun je alleen online reserveren, is het festival zonder grote drukte, kun je op meerdere plekken je handen desinfecteren, de gebruikte materialen worden continue schoongemaakt, waar nodig zijn handschoenen beschikbaar en onze medewerkers hebben geen verkoudheidsklachten. Heeft u deze wel, blijf dan thuis en verplaats uw dagje uit naar een andere dag.

3. Wekelijks festival

Wij organiseren het Summer Fortival als wekelijks festival op elke woensdag en zondag tussen 8 juli en 31 augustus. U kunt op deze dagen kiezen uit twee tijdsblokken: 10:00 – 13:30 of 14:30 – 18:00.

4. Boordevol activiteiten

Het Summer Fortival zit boordevol activiteiten, dus er is voor ieder wat wils. Zo kun je boogschieten op ballonnen, kun je proberen te ontsnappen uit de kleinste escaperoom van Nederland, kun je een kanon afschieten, kun je op de foto bij de fotobooth, kun je elkaar uitdagen in allerlei oud hollandse fort spelen, kun je een korte rondleiding doen, kun je je behendigheid testen met een op afstand bestuurbare Landrover en nog veel meer!

5. Kleinschalig

Elk tijdsblok verkopen wij maximaal 100 kaartjes en dus blijft het kleinschalig. Er is meer dan genoeg ruimte op het fort, dus ook in een tijd waar we 1,5 meter afstand moeten houden, is dit dus zeker mogelijk! Ook bij de activiteiten die eventueel binnen plaatsvinden.

6. Eten en drinken

Natuurlijk kun je ook eten en drinken tijdens het Summer Fortival. Op het festival terrein zijn er drankjes en snacks te verkrijgen. En als we een tip mogen geven, reserveer dan voor of na het Summer Fortival een tafeltje bij Paviljoen Uit & Meer. Je zit hier niet alleen fantastisch, maar je kunt hier ook heerlijk lunchen, borrelen of dineren!

7. Voor een mooie prijs

Het Summer Fortival bieden wij aan voor een mooie prijs van € 15,- per persoon. U kunt online boeken via onze webshop tot één dag vooraf. Na het boeken krijgt u van ons een kortingscode van 10% voor als u nog een keertje wilt komen. U betaalt dan slechts € 13,50 per persoon. De prijs voor volwassenen en kinderen is gelijk omdat iedereen de activiteiten kan doen. (Kinderen t/m 4 jaar gratis)

8. Support your local

Met het bezoeken van het Summer Fortival beleeft u een top dagje uit én helpt u een klein groepje lokale ondernemers! Wij als zakelijk evenementenbureau hebben onze werkzaamheden volledig stil zien vallen en proberen o.a. met dit bijzondere festival te overleven. Dus namens ons natuurlijk ook enorm bedankt!!!!

Zijn jullie ook zo enthousiast geworden? Boek dan nu alvast kaartjes voor het eerste Summer Fortival bij Fort Uitermeer! Wij beloven dat het een bijzonder dagje uit gaat worden!