Voor bijzondere evenementenlocaties bent u bij ons aan het juiste adres! De stoere forten in Nederland zijn namelijk allemaal uniek in hun soort, liggen over het algemeen prachtig in het groen en zijn geschikt voor evenementen binnen en buiten.

Fort Evenementen

De naam Fort Evenementen zegt het natuurlijk al, wij organiseren zakelijke evenementen op verschillende forten voornamelijk in de Randstad. Ons team bestaat uit vele “fort-o-fielen” en weet veel van de mogelijkheden op deze bijzondere evenementenlocaties. Elk fort kent zijn eigen charme en zijn soms wat uitdagender dan een gemiddelde evenementenlocatie, iets wat ons juist enorm motiveert!

Enkele bijzondere evenementenlocaties

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Groen DNA

Bij Fort Evenementen hebben we groen DNA door ons bloed stromen. Dit is niet alleen te zien in een aantal van onze activiteiten, die wij zelf bouwen van voornamelijk gerecyclede materialen, maar ook aan onze locaties. Forten zijn namelijk vaak prachtig gelegen in een groene omgeving midden in de natuur. Het liefst organiseren we daarom ook alle teambuilding activiteiten buiten. Maar we weten dat dit, door het Nederlandse weer, niet altijd mogelijk is. Daarom bieden wij altijd een slecht weer scenario aan.

Wij ontzorgen

Wij snappen dat het organiseren van een evenement vaak veel tijd kan innemen, daarom staan wij tot uw beschikking om u deze dag/dagen geheel te ontzorgen! Ook dit hoort bij een bijzondere evenementenlocatie. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en proberen hiermee het juiste fort, passende activiteiten en smakelijke catering te vinden zodat uw evenement onvergetelijk wordt!

Mogelijke activiteiten op onze bijzondere evenementenlocaties