Bedrijfsuitje

Home » Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje 2017-02-09T10:31:47+00:00
Actief Bedrijfsuitje

Actief Bedrijfsuitje

Bij actief denken wij niet specifiek aan sportief, maar vooral lekker bezig zijn met elkaar. Dit kan natuurlijk met sportieve activiteiten, maar ook zeker met activiteiten waarbij de conditie niet altijd van belang is.

Lees meer
Bedrijfsuitje Fort

Bedrijfsuitje Fort

Naast de prachtige achtergronden die een fort geeft voor jullie bedrijfsuitje, is deze vaak ook multifunctioneel. Er zijn altijd meerdere plekken waar je terecht kunt voor een activiteit of workshop.

Lees meer
Bedrijfsuitje Outdoor

Bedrijfsuitje Outdoor

Een fort is bij uitstek geschikt voor outdoor activiteiten, daar de soldaten vroeger ook een dagelijkse bootcamp hadden. Daarnaast zijn de forten een prachtig decor voor bijvoorbeeld het uitoefenen van boogschieten.

Lees meer
Innovatief Bedrijfsuitje

Innovatief Bedrijfsuitje

Wij laten ons altijd informeren over de nieuwste trends en proberen hierop de mogelijkheden toe te passen op de forten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons drone vliegen of met elektrische steps op stap gaan.

Lees meer
Bedrijfsuitje Noord-Holland

Bedrijfsuitje Noord Holland

De Stelling van Amsterdam ligt in Noord-Holland. Deze voormalige verdedigingslinie beschikt over vele forten rondom Amsterdam.

Lees meer
Bedrijfsuitje Gelderland

Bedrijfsuitje Gelderland

Een aantal van de forten vind je in de groene Betuwe. Op deze forten kun je genieten van de prachtige natuur met het stoere fort op de achtergrond.

Lees meer
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht

In het verleden hadden alle forten allemaal hetzelfde doel, verdedigen. In de provincie Utrecht vind je vele forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Lees meer
Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

De omgeving in Zuid-Holland is zeer gevarieerd en dus ook de ligging van de forten in deze provincie vind je op allerlei locaties en in verschillende maten.

Lees meer

Activiteiten op maat

Alle fortevenementen worden bij ons op maat gemaakt. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de iFort Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. Wij denken graag met u mee.

Teambuilding met trainer

Veel van onze programma’s zijn ook in te zetten voor teambuilding. Dit kan een spelprogramma zijn waarbij er samengewerkt moet worden, maar ook waarbij we een trainer inschakelen om de persoonlijkheden binnen het team bijvoorbeeld te analyseren tijdens één van de activiteiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan gaan wij graag met u in overleg.

Offerte aanvragen