Zoekt u een originele locatie voor uw bedrijfsuitje Zuid-Holland? Dan is een historisch fort een goede suggestie. Deze karakteristieke locaties blijven uw gasten in elk geval bij.

Fantastische locaties in Zuid-Holland

De forten liggen allemaal verscholen in het lommerrijke groen en waren zij gebouwd op locaties waar ze rivieren en spoorwegen konden verdedigen. Zo ligt Fort 1881 in Hoek van Holland pal aan de Nieuwe-Waterweg, dit fort werd gebouwd om de ingang naar de Haven van Rotterdam te beschermen.

Veel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Zuid-Holland

De forten bestaan uit verschillende gebouwen. Zo zijn er de kazematten, de genieloods, de officiersmess en de bomvrije poterne. Elk gebouw ademt zijn eigen sfeer en heeft zijn eigen kenmerken. Zo is een bomvrije poterne ideaal voor een ‘brainstormsessie’. De officiersmess leent zich weer voor een spetterend bedrijfsfeest. Elk fort en elk gebouw heeft zijn eigen capaciteit. U kunt er terecht met groepen van tien tot wel duizend personen.

Mogelijke locaties voor een bedrijfsuitje Zuid-Holland

topfort
Fort 1881

Fort 1881topfort

Hoek van Holland, Zuid-Holland

 • Capaciteit: 25 - 500
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Historisch, authentiek

Leuke activiteiten in Zuid-Holland

U kunt natuurlijk een receptie of een bedrijfsfeest op onze forten houden. Maar het is ook mogelijk dat u kiest voor één van onze speciale programma’s. Het bijzondere van deze programma’s is namelijk dat ze de sfeer van de forten ademen. Zo hebben we in Fort 1881 in Hoek van Holland het programma ‘Fort Ministerie’. Dit is gebaseerd op de historische kabinetsvergadering die hier aan het begin van de Tweede Wereldoorlog plaats vond. Het kabinet besloot toen dat Wilhelmina naar Londen moest vluchten. Op basis daarvan hebben we een bijzonder programma gemaakt waar teams aan de hand van leuke team opdrachten miljoenennota’s moeten verzamelen.

Bijzondere workshops in Zuid-Holland

Fort Evenementen biedt nog veel meer team programma’s. Maar we hebben ook enkele bijzondere workshops. Wat dacht u van boogschieten in de fortgracht? Of drone vliegen boven het fort? Informeer bij onze event managers naar de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje Zuid-Holland

Fort Festival

Fort Festival

Stel je eigen bedrijfsfestival samen met allerlei vrijblijvende activiteiten op één van de bijzondere forten. Vanaf 80 personen.

 • Individueel of in teamverband
 • Korte activiteiten: 1-30 minuten
 • Activiteiten voor binnen en buiten
 • Vanaf 80 deelnemers

Bekijk deze activiteit »

Fort Ministerie

Fort Ministerie

Een uitdagend en gezellig teambuilding programma voor iedereen dat je vooraf zelf samenstelt. Vanaf 20 personen,

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2-3 uur
 • van 20 - 150 personen
 • Exclusief op Fort 1881

Bekijk deze activiteit »