Een sfeervol bedrijfsuitje Gelderland! De Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt deels in Gelderland en dus ook daar bieden wij leuke bedrijfsuitjes aan.
Een aantal van onze forten vind je in de groene Betuwe. Op deze forten kun je genieten van de prachtige natuur met het stoere fort op de achtergrond. Wij organiseren evenementen zoals een gezellig bedrijfsuitje met uw collega’s, waarbij je bijvoorbeeld met elektrische steps de omgeving kunt gaan verkennen met de Vesting Challenge.

Grote provincie

Gelderland is een grote provincie en daarom liggen de forten ook verspreid over het Gelderse land. Bijvoorbeeld Fort Pannerden bij Nijmegen, een geweldig groot en mooi opgezet fort middenin de natuur, of het prachtige Fort Everdingen waar je de lokale bierbrouwerij kunt bezoeken. Of het sfeervolle Geofort, waar cartografie en navigatie de thema’s zijn.
Omdat de forten in Gelderland in een prachtige groene omgeving liggen, kunt u dit thema verlengen aan uw bedrijfsuitje door een groene activiteit te doen.

Mogelijke locaties voor een bedrijfsuitje Gelderland

fortpannerden

Fort Pannerden

Doornenburg, Gelderland

  • Capaciteit: 25 - 250
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groots, actief
fortwku-home

Fort Werk aan de Korte Uitweg

Tull en het Waal, Utrecht

  • Capaciteit: 20 - 50
  • Geopend: Het hele jaar door
  • Sfeer: Groen, informeel

Groene activiteiten

Bij Fort Evenementen hebben wij een aantal groene activiteiten in ons aanbod, zoals de Fort Recycle Challenge. Hierbij gaat u met gerecycled materiaal in teams racewagens ontwerpen, bouwen en natuurlijk ook racen. Al het gebruikte materiaal is aan ons gedoneerd of komt uit tweedehands winkel. Na uw evenement hergebruiken we de materialen weer voor een volgend bedrijfsuitje Gelderland. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan het milieu.

Fort Reaction

Een andere “groene” activiteit is de Fort Reaction. Hierbij bouwt u een megagrote ketting reactie met al uw collega’s of relaties. Ook hier zijn de materialen gerecycled. Deze activiteit is perfect voor grote groepen én op Fort Pannerden in Doornenburg. Hier kunt u de ketting reactie namelijk bouwen door de gangen van het fort. Dat geeft toch wel een super gaaf effect!

Mogelijke activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje Gelderland

fortland-games

Fortland Games

Alleen voor echte bikkels, waar Highland Games meets expeditie Robinson. Heerlijk in de buitenlucht! Vanaf 10 personen.

  • Programma voor buiten
  • Duur: 2-3 uur
  • van 10 - 65 personen
  • Op 16 unieke locaties mogelijk

Bekijk deze activiteit »