Is het budget voor jullie welverdiende bedrijfsuitje of teambuilding dag dit jaar niet heel groot? Dan is ons Fort voordeel uitje dé perfecte oplossing! Zo beleven jullie ook met een kleiner budget toch een gezellige middag of avond op het stoere Fort Uitermeer in Weesp of bij Fort Markenbinnen nabij Zaandam.

Voordeel uitje teamfoto

Budget bedrijfsuitje

Dit budget bedrijfsuitje ziet er als volgt uit. Wij ontvangen jullie op het bijzondere Fort Uitermeer te Weesp (centraal gelegen tussen Amsterdam en het Gooi) of Fort Markenbinnen (gelegen tussen Alkmaar en Zaandam) met een lekker kopje koffie of thee. We vertellen jullie bij het ontvangst wat meer over deze groene en historische locatie én de activiteiten, waarna jullie lekker naar buiten gaan voor de activiteiten. Mocht het slecht weer zijn, dan hebben we altijd een binnenruimte beschikbaar voor de activiteiten.
Jullie kunnen (vooraf) twee activiteiten kiezen uit het volgende aanbod: Fort Defender, boogschieten, Fort Room en/of een rondleiding. Na de activiteiten nodigen wij jullie uit voor een smakelijk buffet waarbij wij natuurlijk rekening houden met eventuele dieetwensen en allergieën.

Groepsactiviteiten

Vooraf kunnen twee groepsactiviteiten worden gekozen. Zo kunt u kiezen voor boogschieten, waarbij u gaat proberen met pijl en boog zoveel mogelijk ballonnen kapot te schieten. Ook kunt u uw behendigheid testen op een stoer 4×4 parcours met een op afstand bestuurbare mini Landrover Defender. Meer over de fascinerende geschiedenis van Fort Uitermeer of Fort Markenbinnen leren? Loop dan met één van onze gidsen mee over het terrein. Liever puzzels en raadsels oplossen? Dan kunt u kiezen voor de Fort Room. Dit is een soort escape room, waarbij u door middel van het oplossen van allerlei puzzels en raadsels de munitiekist binnen één uur open dient te krijgen.

Het Fort Voordeeluitje is inclusief:

Binnen en Buiten

Ontvangst op locatie

Wij ontvangen u met een lekker kopje koffie of thee en een korte intro over het fort. Locatiehuur is inbegrepen.

competitie

Twee activiteiten

Jullie kunnen twee activiteiten kiezen uit: Boogschieten / Fort Room (break-in munitiekist) / Fort Defender (behendigheid parcours / rondleiding.

Horecamogelijkheden

Saté buffet

Een smakelijk saté buffet met heerlijke kipsaté en lekkere garnituren. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en dieetwensen.

budget

Drankjes

Drankjes zijn NIET inclusief, deze kunnen op nacalculatie of afgekocht worden voor € 12,50 per persoon (ex BTW).

Locaties waar het Fort Voordeeluitje mogelijk is

topfort
Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeertopfort

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 5-150
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
topfort
Fort Markenbinnen

Fort Markenbinnentopfort

Alkmaar, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15 - 100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Offerte aanvragen