Scheve kerstbomen, touwtrekken, kopspijkers, de kerstquiz, allemaal onderdelen van de hilarische X-mas Challenge. Daag uw collega’s of relaties uit in dit toegankelijke teambuilding programma en sluit af met een gezellige borrel in Winter Fortenland!

Kerst teambuilding

De X-mas Challenge staat voor een leuke, ongedwongen kerst teambuilding. Jullie gezelschap wordt in teams verdeeld, waarna de strijd los barst voor de best gedecoreerde kerstboom. Ieder team krijgt een kale kerstboom mee en kan bij verschillende activiteiten (die u vooraf zelf uitkiest) allerlei decoratie winnen! Na alle hilariteit en een bubbel als prijs, nodigen wij jullie uit in het sfeervolle Winter Fortenland. Hier gaat u met elkaar genieten van lekkere borrelhapjes, glühwein en warme chocomel en nog wat leuke activiteiten voor de liefhebbers!

Activiteiten tijdens Winter Fortenland

kerst

Kerstkaraoke

Zing mee met alle (foute) kerstliedjes

kerst

Boogschieten

Schiet met pijl en boog op de neus van Rudolph!

kerst

Skigondel escape

Probeer binnen de tijd te ontsnappen uit de skigondel met het oplossen van puzzels

kerst

Virtual reality

Neem plaats in de stoeltjeslift en ski de piste af in virtual reality

kerst

Curling

Daag uw collega’s uit met deze Olympische sport!

kerst

Arcade games

Terug in de tijd met deze vintage arcadekast en airhockey tafel

All inclusive arrangement

Dit arrangement is all inclusive. Dat betekent dat alle drankjes en hapjes (warm bittergarnituur en gemengde zoutjes) zijn inbegrepen, net als de X-mas Challenge met materialen, begeleiding en de kerstboompjes met alle decoratie. Het programma duurt ca. 4 uur (tot uiterlijk 17:00u) en kan verlengd worden met een kerstdiner bij Paviljoen Uit & Meer.
De prijs per persoon is € 52,50 (exclusief BTW).

Dit programma is uit te breiden met een heerlijk viergangen diner of winter BBQ à € 32,50 p.p.

Winters festival

Winter Fortenland is eigenlijk een winters festival in een over de top kerstsfeer. Gezellig borrelen met de collega’s aan de Schnappsbar, leuke kerstactiviteiten, heerlijke kerstmuziek en lekkere winterse hapjes! Een ongedwongen gezellige afsluiter van het jaar op een stoere historische locatie!

Andere leuke (winter)activiteiten