Plof deze zomer neer op het kleinschalige festival “Summer Fortival” bij Fort Uitermeer! Dit groene en sfeervolle fort is in juli en augustus hét decor voor een middag vol leuke activiteiten voor de hele familie.

summer fortival drum muur

Activiteiten voor jong en oud

Elke woensdag en zondag middag vind je hier activiteiten die leuk zijn voor jong én oud! Maak kennis met boogschieten, probeer te ontsnappen uit de kleinste escape room van Nederland, daag je ouders uit in een potje blik gooien, maak een testschot met een levensgroot kanon, ga op ontdekkingstocht met een speurtocht, test je behendigheid met op afstand bestuurbare Landrovers, leer meer over dit leuke fort in een rondleiding…. Kortom, genoeg te doen voor iedereen!

Veilig voor iedereen

Met het oog op de huidige situatie in Nederland, hebben wij er alles aan gedaan om het Summer Fortival op Fort Uitermeer voor iedereen veilig te maken. Zo organiseren we bijna alle activiteiten buiten op een enorm groot terrein voor maximaal 100 personen per keer. Er zijn op meerdere plekken mogelijkheden om je handen te wassen en/of desinfecteren. Onze medewerkers zijn in volle gezondheid. Richtlijnen hoe om te gaan met de activiteiten worden overal vermeld. En we hebben goedkeuring van de gemeente Weesp en de veiligheidsregio Gooi & Vechtstreek om het Fortival te organiseren!

Kenmerken van het Summer Fortival

budget

Kosten

Kaartjes kosten € 9,50 per persoon. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Online en aan de deur te koop.

kenmerk 1,5 meter afstand

Veilig

Alle activiteiten kunnen veilig worden uitgevoerd, er zijn desinfectiemogelijkheden, onze medewerkers houden afstand en er is goedkeuring van de veiligheidsregio Gooi & Vechtstreek.

weersafhankelijk

Weersomstandigheden

Het Summer Fortival gaat altijd door, mits het regent of er minder dan 20 kaartjes zijn verkocht. Indien u kaartjes heeft gekocht voor een geannuleerde dag, dan krijgt u uw geld terug of komt u een andere keer.

cultuur

Handig om te weten

Elke woensdag en zondag van 14.30 – 18.00u in de zomervakantie. Gratis parkeren. Honden aangelijnd toegestaan. Eigen consumpties niet toegestaan.

Locatie waar het Summer Fortival is

topfort
Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeertopfort

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 5-150
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Tickets Bestellen