Fortopoly

Home » Activiteiten » Fortopoly
Fortopoly 2017-02-09T12:42:04+00:00

Ga de strijd aan en word groot-fort-bezitter met je team

Het alom bekende Monopoly is er nu in een grote uitvoering met de waterlinies van Nederland (en Europa) als activiteit tijdens uw bedrijfsuitje!

Actieve opdrachten

U gaat in teams proberen zoveel mogelijk forten te kopen. Om een fort te kopen, dient u allerlei actieve opdrachten uit te voeren, zoals het fortendoolhof, waar u blind een parcours moet lopen of gezamenlijk een toren bouwen zonder handen maar met touw. Veel activiteiten die u ter plekke zelf uitkiest om van u een groot-fort-bezitter te maken!

Onderlinge uitdagingen

Werk samen om de opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren en werk de andere teams tegen bij onderlinge uitdagingen op de marktplaats.

Een dynamisch teambuilding programma waar u ook nog een stukje Hollandse geschiedenis meekrijgt tijdens uw evenement.

Een korte handleiding

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams van 6 – 8 personen. Elk team krijgt een Fortopoly spelbord mee, alsook een teambegeleider. Op het fortterrein vindt u de forten die te koop zijn.

Om een fort (als onderdeel van een waterlinie) te kunnen kopen, moet het team een opdracht doen om daar “geld” voor te verdienen. Dit zijn kleine, meestal doe-opdrachten zoals een tangram oplossen, ballen-mikado of gezamenlijk de bal opscheppen met touw.

Belastingdienst

Let op de fortwachter! Als je deze namelijk onderweg tegenkomt, moet je belasting betalen! En zit je in de gevangenis, dan moet je of een raadsel oplossen of geld betalen om de gevangenis te kunnen verlaten.

Wil je een fort kopen van een ander team? Daag ze dan uit in de bijbehorende opdracht op de marktplaats, zoals met het bouwen van een toren met grote Japanse eetstokjes.

Meeste waarde

Het team dat de meest waarde aan forten bij elkaar heeft verzameld, heeft gewonnen. Heb je er al zin in gekregen? Vul dan het formulier in zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen sturen.

0294 – 700 204

Ik wil graag Fortopoly gaan doen

Eigenschappen

Competitie 70%
Fun 80%
Teambuilding 80%