Fort Trivial

Home » Activiteiten » Fort Trivial
Fort Trivial 2017-05-30T10:13:25+00:00

Fun & Teambuilding bij dit populaire spelprogramma

Fort Trivial is een uitdagend teambuilding programma waarvoor handigheid, samenwerking en een beetje geluk nodig zijn om als winnaar gekroond te worden! Dit door ons zelf ontwikkelde spelprogramma is gebaseerd op het welbekende gezelschapsspel Triviant met als thema de Hollandse Waterlinies.

Denk- en doespelen

Uw gezelschap wordt in teams verdeeld en gaat aan de slag met diverse denk- en doespelen. De teams moeten zoveel mogelijk “partjes” (trivianten) verzamelen om te winnen. Omdat wij het programma zelf hebben ontwikkeld, is het mogelijk om een aantal onderdelen aan te passen aan uw thema of uw bedrijf. Hierin denken wij graag met u mee.

Fort Trivial staat garant voor een plezierige en actieve middag!

Een aantal voorbeelden van de activiteiten

Het inundatiespel. Dit onderdeel kan mooi als competitie tussen twee teams worden uitgevoerd. De teams moeten een parcours creëren met bamboebuizen om water te brengen van emmer A naar emmer B.

Forten bouwen. Het team wordt in tweeën gesplitst. Eén team krijgt een afgebouwd fort te zien (van legostenen). Het andere team moet dit fort exact nabouwen. Instructies krijgen ze van het andere team per portofoon.

Het antwoord krijg je niet zomaar…

Kopjes en houtjes. Een strategiespel. Het team moet stukjes van een puzzel verzamelen die op een ronddraaiende schijf onder kopjes liggen. Deze stukjes krijg je niet zomaar… denk aan “balletje, balletje”.

Ik wil graag Fort Trivial gaan doen

Eigenschappen

Competitie 70%
Fun 80%
Teambuilding 70%