Fort Room

Home » Activiteiten » Fort Room
Fort Room 2017-09-05T18:09:39+00:00

Mobiele Escape Room

Er is een oorlogsdreiging  en alle waterlinie-medewerkers worden opgeroepen! Zo ook sluiswachter Jan die de sluizen moet openen om het land onder water te laten lopen, alleen… hij is zijn sleutels kwijt!

Escape Room

De Fort Room is een soort van Escape Room, alleen wordt je niet opgesloten in een ruimte. In één van de ruimtes van het fort vind je een kist vol met sloten. Je krijgt een uur om mee te helpen zoeken naar de sleutel van sluiswachter Jan. Los puzzels en raadsels op om zo achter de codes te komen om de kist te openen.

Overal doen

Het unieke aan de Fort Room is dat je deze overal kan doen! Wij nemen de kist mee naar de locatie naar keuze en probeer de kist binnen het uur open te krijgen!

Puzzels en raadsels oplossen

Bij de Fort Room ben je vooral bezig met het oplossen van puzzels en raadsels, vooral veel denkwerk dus. Zoek bijvoorbeeld naar een hint voor het vinden van de coördinaten die je nodig hebt op de kaart van de Nieuwe Hollandse Waterlinie of ontcijfer de tekst in de Sluis-checklist.

Al vanaf 6 personen

De Fort Room kun je al doen met een klein groepje vanaf 6 personen op vele forten in Nederland. De activiteit duurt ongeveer een uur (plus 10 minuten uitleg) en daarom een leuke afwisseling met bijvoorbeeld een vergadering of voorafgaand aan uw bedrijfsborrel.

0294 – 700 204

Ik wil graag de Fort Room boeken

Eigenschappen

Competitie 40%
Fun 80%
Teambuilding 80%