Fort Recycle Challenge

Home » Activiteiten » Fort Recycle Challenge
Fort Recycle Challenge 2017-02-09T13:25:46+00:00

Ontwerp, bouw en race met je zelfgemaakte racewagen

De ultieme recycle challenge! Ontwerp, bouw en rijd je gerecyclede race-kar over de finish op een hergebruikt fort!

Gerecyclede materialen

Voor deze teambuilding opdracht gebruiken wij alleen materialen die gedoneerd zijn aan ons, of die we uit tweedehands winkels hebben gehaald. Gebruik je eigen creativiteit met deze materialen om de ultieme racewagen te maken samen met je collega’s of relaties.

Teambuilding

In teams gaat u de wagens ontwerpen, bouwen en racen. Wij kunnen in overleg met u een thema hangen aan de bouwwerken indien gewenst. Samenwerken, communiceren en creativiteit zijn allemaal nodig voor dit teambuilding programma. Bovendien leren uw collega’s elkaar van een andere kant kennen en is plezier gegarandeerd met de Fort Recycle Challenge!

Marktkraam

De Fort Recycle Challenge begint bij de marktkraam. Hier kunt u alle benodigde materialen halen voor uw racewagen. Deze materialen zijn allen gerecycled. Vervolgens gaat ieder team de wagen ontwerpen op papier.

Bouwen

Als het ontwerp af is, wordt er gebouwd. Dit gebeurt onder toezicht van onze medewerkers en met vooral veilige materialen, zoals touw, ducktape en tie wraps. Ook is er bij de marktkraam een aantal gereedschappen, zoals hamers, zagen, etc. Deze worden allen gebruikt met de juiste veiligheidsmaatregelen.

Winnaars

De dag wordt afgesloten met een heuse race! Kunnen alle wagens echt rijden? En welke wagen is het meest origineel of duurzaam? Het winnende team wordt natuurlijk gehuldigd door de jury!

0294 – 700 204

Ik wil graag de Fort Recycle Challenge doen

Eigenschappen

Competitie 90%
Fun 80%
Teambuilding 70%