Fort Outdoor

Home » Activiteiten » Fort Outdoor
Fort Outdoor 2017-02-09T13:35:18+00:00

Outdoor activiteiten op bijzondere locaties

Lekker sportief aan de slag met Fort Outdoor! Deze activiteiten passen perfect op een fort. In deze stoere omgeving kun je ook niet anders dan de handen uit de mouwen steken en lekker competitief aan de slag gaan.

Outdoor faciliteiten

Er zijn een aantal forten waar vaste outdoor faciliteiten aanwezig zijn zoals een tokkelbaan of powerfan. Maar ook op andere forten zijn er outdoor mogelijkheden zoals abseilen van oude fortmuren, vlot varen over de fortgracht of boogschieten in de poterne.

Sportieve dag

U kunt deze activiteiten doen tijdens uw bedrijfsuitje als onderdeel van een teambuilding dag, maar ook in een ontspannen setting is dit natuurlijk garantie voor een leuke en sportieve dag.

Hoe gaan wij te werk

Al onze outdoor activiteiten worden veilig uitgevoerd en begeleid door professionele instructeurs.
De Fort Outdoor wordt in overleg met u samengesteld waarbij gekeken wordt naar uw doelstelling. Onze activiteiten staan voor motivatieverhoging binnen uw bedrijf alsook betrokkenheid en communicatie.

Alles mag en niets moet

Het allerbelangrijkste is dat alles mag en niets moet. Niet iedereen durft over een touwbrug te lopen of van een muur te abseilen. Dit respecteren wij zeker en hiervoor bieden wij binnen de Fort Outdoor, uiteraard in overleg met u, graag een aantal alternatieven.

0294 – 700 204

Ik wil graag Fort Outdoor doen

Eigenschappen

Competitie 60%
Fun 80%
Teambuilding 80%