Fort Ministerie

Home » Activiteiten » Fort Ministerie
Fort Ministerie 2017-05-18T15:01:55+00:00

Exclusief op Fort 1881, een uniek teambuilding programma

Tijdens de oorlogsdreiging in 1940 heeft het kabinet ooit eenmalig buiten Den Haag vergaderd, dit was op Fort 1881. Treed in de voetstappen van de toenmalige ministeries en ga met je team op zoek naar de zo belangrijke miljoenennota’s!

Denk en doe opdrachten

Voer in teams diverse denk en doe opdrachten uit om zo begrotingen te vinden voor je ministerie. Welk team werkt het beste samen en heeft de meeste miljoenennota’s verzameld?

Strijd met andere teams

Uw gezelschap wordt in ministeries (lees: teams) verdeeld en elk team krijgt een aktetas mee. De teams gaan individuele spelonderdelen uitvoeren, alsook de strijd aan in een aantal onderdelen tegen elkaar.

Een aantal spelonderdelen die u tegen kunt komen.

Kabinetsformatie

Uw team wordt in twee groepen verdeeld. Eén groep moet een bouwwerk namaken met enorme driedimensionale tetrisblokken. De andere groep ziet hoe het bouwwerk moet worden en moet dit aan de andere groep duidelijk maken via authentieke veldtelefoons verspreid in het fort.

Departement van oorlog

Ga de strijd aan met de andere teams in dit levensgrote zeeslag spel, niet met coördinaten maar met een plattegrond van Fort 1881. Waar zitten de manschappen van de vijand verstopt?

Handelingenkamer

In één van de ruimtes schijnen allemaal “lasers”. Om een miljoennota te verdienen moet het hele team door de laserkamer om de begroting bij elkaar te verzamelen!

Ik wil graag het Fort Ministerie boeken

Eigenschappen

Competitie 80%
Fun 70%
Teambuilding 80%