Exclusief op Fort Uitermeer is ons nieuwe teambuilding programma de Fort Gamble! Kom met uw bedrijfsuitje gokken op één van de groenste forten van de Stelling van Amsterdam, net zoals de manschappen die hier ooit op het fort verbleven en uit verveling gingen gokken.

Bedrijfsuitje teambuilding

De Fort Gamble staat voor teambuilding en fun! In teams van 6 – 8 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit doen jullie in zes rondes met diverse spelonderdelen die jullie vooraf zelf uitkiezen. Zo kunt u uw etherdiscipline testen met de Forto & Porto, waarbij u de juiste foto moet communiceren door de portofoon. Of wat dacht u van Rats, Kuch en bonen, een soort boter, kaas en eieren met een sprint. Elke Fort Gamble eindigen we met de bommenwerper, waar u met een soort kanon bommen kunt “afschieten” in de gouden emmer, om zo de pot binnen te halen en als winnaar bekroond te worden! Het winnende team krijgt natuurlijk een passende prijs van ons.

Gokken

Het hoofddoel van dit leuke spelprogramma is dus gokken en daarmee gaan we terug naar eind 19e eeuw. Toen de soldaten op de forten verbleven, was er eigenlijk niets te doen. Er was geen oorlogsdreiging en oefeningen werden er al genoeg gedaan. Oftewel, het was oersaai voor de soldaten en ze moesten zichzelf dus vermaken. Dit deden ze onder andere met gokspelletjes. Met de fort euro’s gaan jullie nu hetzelfde doen. Voordat een spelonderdeel begint, bepalen jullie hoeveel geld jullie inzetten op het winnen van het spel. Als jullie winnen, krijgen jullie het geld én een extraatje, zoals een verdubbelaar of een joker. Hierdoor kan er van alles gebeuren met uw geld (of dat van de tegenstander).

Origineel teamuitje

Nu al zin gekregen in deze leuke groepsactiviteit? U kunt de Fort Gamble ook uitbreiden met de Office Gamble. Hiermee krijgen jullie voor het teamuitje van start gaat een kist op kantoor. In deze kist zit een vragenlijst om een bijzondere teamindeling te vormen (bijv. team A is iedereen met schoenmaat 39, team B is iedereen met groene ogen, etc.) en diverse puzzels en raadsels om alvast extra geld te verdienen om mee te nemen naar de Fort Gamble op Fort Uitermeer. Een super leuke uitbreiding, waardoor u nog meer (voor)pret hebt van uw bedrijfsuitje!

Kenmerken van de Fort Gamble

competitie

Competitie

De Fort Gamble is een teambuilding programma met een competitie element

Teamwork

Capaciteit

De Fort Gamble kan met 12 -150 personen worden georganiseerd

Binnen en Buiten

Binnen en buiten

De Fort Gamble kan binnen en buiten worden uitgevoerd

Programma op maat

Programma op maat

De Fort Gamble wordt deels door jullie zelf op maat samengesteld

Locaties waar de Fort Gamble mogelijk is

topfort
Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeertopfort

Weesp, Noord-Holland

 • Capaciteit: 5-150
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Groen, stoer

Andere leuke activiteiten

fortreaction

Fort Reaction

Bouw in dit leuke teambuilding programma een mega kettingreactie met gerecyclede materialen. Vanaf 40 personen.

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2-4 uur
 • van 40 - 1000 personen
 • Op vele unieke locaties mogelijk

Bekijk deze activiteit »

Fort Defender grijs

Fort Defender

Test je behendigheid met mini Landrover Defenders op een parcours vol met bruggen en tunnels. Vanaf 10 personen.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1 - 2 uur
 • Vanaf 10 personen
 • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »

Fort Room munitiekist

Fort Room

Een munitiekist, 6 sloten, 1 uur. Los de puzzels op en help Jan de sluiswachter met de vijand weg te houden. Vanaf 8 personen.

 • Duur: 60 minuten
 • 6-8 personen per escape kist
 • van 8 - 40 personen
 • Op de meeste forten mogelijk

Bekijk deze activiteit »