Exclusief op Fort Uitermeer is ons nieuwe teambuilding programma de Fort Gamble! Kom met uw bedrijfsuitje gokken op één van de groenste forten van de Stelling van Amsterdam, net zoals de manschappen die hier ooit op het fort verbleven en uit verveling gingen gokken. Nu met aangepast programma, met o.a. opdrachten waarbij u 1,5 meter afstand houdt van uw collega’s (en toch gezellig samen bent).

1,5 Meter fort uitje

De Fort Gamble is helemaal geschikt gemaakt als 1,5 meter fort uitje! Zo hebben we de teams kleiner gemaakt (4 personen per team i.p.v. 6-8 personen) en hebben we gekeken naar welke doe en denk opdrachten nog wel mogelijk zijn, eventueel met een kleine aanpassing. U kunt nu bij het samenstellen van dit leuke teambuilding programma kiezen uit zo’n 15 activiteiten i.p.v. 20. In de maand juni bent u van harte welkom met maximaal 20 personen (per dag/dagdeel) en na 1 juli met maximaal 80 personen. Mocht dit gewijzigd worden, dan spelen we hierop uiteraard in. Indien u met een groter aantal bent, kunnen we uw gezelschap ook op meerdere dagen en/of dagdelen ontvangen. We doen dan de finale online met alle teams tijdens een gezellige “thuis-borrel” met het beruchte hoger/lager spel waarbij natuurlijk nog even flink gegokt kan worden!

Bedrijfsuitje teambuilding

De Fort Gamble staat voor teambuilding en fun! In teams gaan jullie de strijd met de andere teams aan om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit doen jullie in zes rondes met diverse spelonderdelen die jullie vooraf zelf uitkiezen. Zo kunt u uw etherdiscipline testen met de Forto & Porto, waarbij u de juiste foto moet communiceren door de portofoon. Of wat dacht u van Rats, Kuch en bonen, een soort boter, kaas en eieren met een sprint. Elke Fort Gamble eindigen we met de bommenwerper, waar u met een soort kanon bommen kunt “afschieten” in de gouden emmer, om zo de pot binnen te halen en als winnaar bekroond te worden! Het winnende team krijgt natuurlijk een passende prijs van ons. Eventueel kunnen we dit ook online doen als uw groep groter is (zie vorige alinea).

Gokken

Het hoofddoel van dit leuke spelprogramma is dus gokken en daarmee gaan we terug naar eind 19e eeuw. Toen de soldaten op de forten verbleven, was er eigenlijk niets te doen. Er was geen oorlogsdreiging en oefeningen werden er al genoeg gedaan. Oftewel, het was oersaai voor de soldaten en ze moesten zichzelf dus vermaken. Dit deden ze onder andere met gokspelletjes. Met de fort euro’s gaan jullie nu hetzelfde doen. Voordat een spelonderdeel begint, bepalen jullie hoeveel geld jullie inzetten op het winnen van het spel. Als jullie winnen, krijgen jullie het geld én een extraatje, zoals een verdubbelaar of een joker. Hierdoor kan er van alles gebeuren met uw geld (of dat van de tegenstander).

Kenmerken van de Fort Gamble

competitie

Competitie

De Fort Gamble is een teambuilding programma met een competitie element

Teamwork

Capaciteit

De Fort Gamble kan met 8 -150 personen worden georganiseerd

Binnen en Buiten

Binnen en buiten

De Fort Gamble kan binnen en buiten worden uitgevoerd

kenmerk 1,5 meter afstand

Op 1,5 meter afstand

Teams van maximaal 4 personen en activiteiten die aangepast zijn op de 1,5 meter afstand.

Locaties waar de Fort Gamble mogelijk is

topfort
Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeertopfort

Weesp, Noord-Holland

 • Capaciteit: 5-150
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Groen, stoer

Andere leuke activiteiten

activiteit boogschieten

Boogschieten

Maak kennis met deze leuke vorm van schieten met pijl en boog in de heerlijke buitenlucht. Vanaf 8 personen.

 • Uitdagend buitenprogramma
 • Duur: 30 min-1,5 uur
 • Van 8 - 20 pers. (meer op aanvraag)
 • Op meerdere stoere locaties mogelijk

Bekijk deze activiteit »

activiteit fort diy 1,5 meter afstand

Fort DIY

Een budget vriendelijk teambuilding programma dat je zelf deels samenstelt! Vanaf 20 personen

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 20 - 80 personen
 • Exclusief op de topforten

Bekijk deze activiteit »

activiteit fort defender 1,5 meter afstand

Fort Defender

Test je behendigheid met mini Landrover Defenders op een parcours vol met bruggen en tunnels. Vanaf 8 personen.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1 - 2 uur
 • Van 8 - 20 pers. (meer op aanvraag)
 • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »