Fort Drone

Home » Activiteiten » Fort Drone
Fort Drone 2017-07-13T10:08:00+00:00

Drone workshop op een Fort

Vlieg als een vogel over de Hollandse Waterlinie of de Stelling van Amsterdam en zie een fort zoals je het normaal niet ziet.

In deze workshop leer je de beginselen van het vliegen met een drone. Naast theoretische kennis over veiligheid en Nederlandse regelgeving ga je ook daadwerkelijk oefenen met één van de drones die voor je klaarstaat.

Zelf vliegen

Eénmaal in de lucht zal je ervaren hoe eenvoudig het is om een drone te besturen en raak je al snel verslaafd aan de prachtige beelden die je kan maken van je omgeving.
Tijdens de workshop is er voldoende vliegtijd voor alle deelnemers en we sluiten af met een groepsfoto vanuit de lucht.

Workshop

Het gezelschap wordt opgedeeld in een aantal kleine groepjes van max. 6 personen. Per groepje krijg je een drone en een instructeur die je uitleg geeft over het vliegen met de drone.

Drone oefeningen

Je gaat bijvoorbeeld een vierkant vliegen met de rechter joystick en naar gelang je de drone beter onder controle krijgt ga je steeds eens stukje verder en worden de oefeningen steeds moeilijker. Aan het einde van het programma ben je in staat de drone helemaal zelf te vliegen en mooie foto’s te maken van het fort.

  [adcalls  number=”0294 – 700 204″  AEN=AEN859-1 ctc=false]

Ik wil graag de Fort Drone boeken

Eigenschappen

Competitie 30%
Fun 80%
Teambuilding 70%