Op zoek naar een uniek teambuilding programma die geschikt voor de 1,5 meter samenleving? Kies dan voor de Fort DIY (“Fort Do It Yourself”)! In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in allerlei leuke teambuilding opdrachten die jullie zélf gaan begeleiden (na uitleg van één van onze event managers).

1,5 Meter uitje

De Fort DIY hebben wij een klein beetje aangepast zodat deze ook voldoet aan de huidige maatregelen, zoals 1,5 meter afstand. De activiteiten waar u uit kunt kiezen kunnen gedaan worden met je team op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook ga je deze met teams van maximaal 4 personen doen i.p.v. 6-8 personen.

Teambuilding en fun

De Fort DIY staat voor teambuilding en fun. Alle opdrachten kunnen alleen tot een goed resultaat komen bij samenwerken en communiceren. Deze opdrachten kiezen jullie zelf van te voren uit uit een lijst van ca. 15 activiteiten. Wat dacht je van Jenga met een twist, waarbij jullie maar moeten hopen dat er geen extra opdracht op de Jenga stenen staat? Of de Fort Toren, waarbij jullie met een haak een houten toren moeten bouwen, de haak zit vast aan 8 touwen, dus samenwerking én communicatie vereist!

Eigen begeleiding

Bij de Fort DIY gaan jullie zelf de spellen begeleiden, jullie worden dus jullie eigen jury! De materialen worden door één van onze event managers gebracht en hij/zij zal jullie “spelbegeleiders” vooraf gaan instrueren en aanwezig blijven tijdens de activiteiten. Elke activiteit wordt dus door een collega van jullie uitgevoerd (en is dan helemaal niet partijdig 😉 ). De finale wordt door onze event manager begeleidt.

Kenmerken van de Fort DIY

competitie

Competitie

Welk team werkt het beste samen in deze DIY competitie?

Teamwork

Teams

De Fort DIY wordt uitgevoerd met teams van 4 – 5 personen

Binnen en Buiten

Binnen en buiten

De Fort DIY kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden

kenmerk 1,5 meter afstand

Op 1,5 meter afstand

Kleinere teams en activiteiten die op 1,5 meter afstand kunnen worden gedaan.

Arrangementen waarbij de Fort DIY inclusief is

Andere leuke activiteiten

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »