Fort Discovery

Home » Activiteiten » Fort Discovery
Fort Discovery 2017-02-09T13:28:25+00:00

Exclusieve ontdekkingstocht op Forteiland IJmuiden

Fort Discovery staat voor Teambuilding & Fun! Een bijzondere ontdekkingstocht in teams over het leuke Forteiland IJmuiden.

Sportieve activiteiten

Op dit gave eiland in de monding van de Noordzee kunt u kennismaken met buksschieten, Team in balance, blindeman, boogschieten en nog veel meer uitdagende en sportieve activiteiten. Maar ook minder actieve uitdagingen vindt u hier zoals de flipperkast competitie of de fortkennis quiz.

Grande finale

U kunt de Fort Discovery afsluiten met een Grande Finale waarbij alle teams dezelfde activiteit doen tegen elkaar zoals het bouwen en afschieten van een katapult.

Dit teambuilding programma wordt exclusief aangeboden op Forteiland IJmuiden, een toplocatie voor teambuilding, feesten én vergaderen!

Actief

Een aantal actieve onderdelen van de Fort Discovery zijn de Team in Balance, waarbij het gehele team op een groot evenwichtsplateau staat en naar de andere kant moet zonder de grond te raken. Of de powerfan. Maak de basejump van je leven zonder parachute! Ooit wel eens over een evenwichtsbalk op 8 meter hoogte durven lopen? Nu kan het!

Ontspannen

Ook zijn er een aantal meer ontspannen activiteiten zoals fortkennis waarbij uw kennis van de Stelling van Amsterdam wordt getest of volg een fascinerende rondleiding.

0294 – 700 204

Ik wil graag de Fort Discovery doen

Eigenschappen

Competitie 60%
Fun 80%
Teambuilding 90%